2777
2789

سلام ببخشین ی سوال داشتم

من میتونم انتخاب رشته مو ی کاری کنم یا تو دانشگاه امتیازی بیارم ک اجازه بدن محل خدمتم از همون اول شیراز یاشه؟

دیگه شهرستانای اطراف نیفته؟

خیلی ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دوسال طرحو هرجا بندازن باید بی چون و چرا بری

ببینین

من میخام زندگیمو بزارم روی این کار

لطفا اگه واقعا اطلاع دارین خیلی بهم کمک میکنین

اصلا موندم نمیدونم کودوم شهر میفتم باید انتخاب رشته رو چیکار کنم شرایط اخلاقی وضعیت دانشگاه چجوری میشه انتقاای گرفت

ببینین من میخام زندگیمو بزارم روی این کار لطفا اگه واقعا اطلاع دارین خیلی بهم کمک میکنین اصلا مون ...

اگه میخای از طریق کنکور بری دانشگاه فرهنگیان که باید بگم جوش کلا مثل خود مدرسس ب شدت حساس و سخت گیرن  سر حجاب و چادر ارتباطاتت حتی اگه بیوفتی شهر دیگه دانشجوییت که باید نماز و روزه و دعاهایی ک میزارن شرکت کنی تنها مزیتش حقوقشه اگه بفهمن روابط خارج از عرف داری اخراجی

بعد الان شده بومی گزینی ینی تو فقط مجازی کد رشته همون شهر خودتو بزنی حالا هر کدوم از شاخه خای فرهنگیان بعد ک رفتی مصاحبه بر حسب جا و ظرفیت یا میندازن دانشگاه شهر خودت یا شهر دیگه 

برای طرح هم بستگی داره کجا بندازنت ولی خب اون دوسالو حتما باید همونجا بگذرونی بعدش که دیگه مشغول شدی میتونی انتقالی بگیری.البته منظپرم از مشغول شدن دوران طرح نیست منظورم همون مثل معلمای خودمونه