2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

1105 بازدید | 79 پست

سلام من هفته ۳۸ ام

هفته پیش رفتم سونو وزن بچه ام ۳.۳۰۰ بود

چیکار کنم زودتر زایمان کنم وزنش زیاد نشه؟؟

خیلی استرس گرفتم

بچه اولم ۴.۲۰۰ بود دکترم سزارین نکرد طبیعی آورد

میترسم وزنش زیاد بشه و دوباره اذیت بشم

راهکاری دارید؟

پله برو بیا 

طناب بزن 

رابطه جنسی زیاد 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

ببین من همه راهکار هایه دنیا. رو رفتم نیومد ک‌نیومد اخرش زفته بودم بیمارستان واس چکاپ گفتن بچه بریچه اورژانسی سزارینم کرده بودن

در صورتی ک ۲ روز‌پیشش بودم پیش متخصص سفال بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شربت ابلیمو زیاد بخور وزن نمیگیری

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻

شربت خاکشیر و زعفران با گلاب بخور 

دم کرده ی گل گاوزبان و تخم شوید هم خوبه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

طناب خطرناک نیست؟؟

اسکات هم تمرین کن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

طناب خطرناک نیست؟؟

نه طناب نزن خطر داره جفت جدا میشه یه وقت . من تخم شوید و شیاف گل مغربی شنیدم باز بهتره .

خاکشیر و تخم شربتی و زعفرون تو کلاس ها گفتن اصلا نخوردید خیلی ریسک داره .

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
هرروز دارم روزی یک پارچ میخورم🤭

😅😅 پس از اون بچه های نیا هستن 😁