2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 79 پست
ببین من همه راهکار هایه دنیا. رو رفتم نیومد ک‌نیومد اخرش زفته بودم بیمارستان واس چکاپ گفتن بچه بریچه ...

آخه تو ۳۴ و ۳۷ هفته جفتش گفت سفالیک و اینکه نسبتا درسته بعید می‌دونم بچرخه دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه طناب نزن خطر داره جفت جدا میشه یه وقت . من تخم شوید و شیاف گل مغربی شنیدم باز بهتره . خاکشیر و ت ...

این کلاس ها هم هیچی شون معلوم نیست. من از یک کلیپ شنیدم میگفتن خاکشیر و زعفران خوبه 😑

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

برا من یه ماه دیگه مونده 😶تا هفته 25 که بریچ بود ولی میگن میچرخه کاش نچرخه سزارین رایگان بشم گرچه ب ...

من چون اولی رو طبیعی آوردم با اون وزن دیگه ترجیح ام به زایمان طبیعیه مگه اینکه واقعا نشه دیگه

این کلاس ها هم هیچی شون معلوم نیست. من از یک کلیپ شنیدم میگفتن خاکشیر و زعفران خوبه 😑

خاکشیر و زعفرون خیلیا میگن باعث جدا شدن جفت ممکنه بشه ریسک داره چرا ادم انجام بده ولی خب دمنوش های دیگه رو بخورید مثل گل‌گاوزبان تخم شوید 

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
مگه بچه وزنش بیشتر از ۴ کیلو باش سزارین نمیکنن؟

چرا دکتر احمق ام اون زمان قبول نکرد وزن بچه زیاده

گفت بهت نمیخوره بچه ۴ کیلویی بیاری

درصورتی که سونو بهم گفت ۴.۱۰۰ وزن بچه گفت سونو اشتباهه

بخاطر وزن بچه رو اذیت نکن تو درهرحالت دردمیکشی چ بهتر ی بچه تپل سالم بدنیا بیاد😍

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
طناب خوب نیست بپر به پر داره نرو همون پیاده روی برو و زیاد هوا هم که گرمه میتونی مامان من داداش کوچی ...

از آمپول فشار واقعا میترسم دیگه و اینکه دلم میخواد زودتر بیاد که وزنش بالا نره

شاید گل مغربی من با دوشب استفاده دردم گرفت

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃