2777
2789
عنوان

هی الان اینو خوندم قدیمیه واسه 3 سال پیشه ولی خدایی چقد کثثثیییف

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختره مرد 

آخه آرمان ک گفته بود نکشته درسته؟

دختره جنازشو پیدا کردن ؟

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

یعنی چیکارش کرده که حاظر بود قصاص بشه ولی نگه واقعیت چیه  خیلی عجیبه

اره واقعا

خب هر بلای بدیم سرش آورده بود تهش قصاص بود پس باید میگفت.

شاید واقعا ازش اطلاعی نداشته

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

اره واقعا خب هر بلای بدیم سرش آورده بود تهش قصاص بود پس باید میگفت. شاید واقعا ازش اطلاعی نداشته

بعد مادر غزاله گف اگه بگی جنازشو چکار کردی میبخشم وقصاص نمیشی ولی بازم نگف .

اگه خودش نیست پس چرا انکار نمیکنه

-
بعد مادر غزاله گف اگه بگی جنازشو چکار کردی میبخشم وقصاص نمیشی ولی بازم نگف . اگه خودش نیست پس چرا ا ...

ی اتفاقایی میفته آدم بهشون ک فکر میکنه دیوونه میشه

مث داستان اون دختره سما 

اره دقیقا من سما و غزاله خیلی خیلی فکرمو درگیر میکنن بعضی شبا هم تو فکرشون میخوابم

من از ترس ک چی سرشون اومده تنم یخ میکنه

آخه چی شدن

چ اتفاقی افتادن

و چ داستانا ک بی خبریم

الکی میگه ؟وقتی در مورد چیزی اطلاع ندارید دلیل نمیشه بگید بقیه دروغ میگن

من رستوران اقاقیا رو میشناسم میدونم کجا رو میگه احتمالا کسی این حرف و زده با صاحب رستوران اقاقیا خصومت شخصی داره فکر کن از حیاط رستورانی توی رشت بیست تا جنازه دربیارن و هیچکس اینجا خبر دار نشه هه