2777
2789
من دخترم یکسالشه بردم دکتر گفت وزنش کمه براش شیر خشک نوشته. حالا چند تا سوال دارم اول اینکه نوشته 210 تا آب 7پیمانه شیر خشک حالا من بخوام نصفش کنم چجوری پیمونه رو نصف کنم که مشکلی برای بچم پیش نیاد.و اینکه شیر خشک که درست میکنیم چند ساعت بعد باید دوریخته بشه
حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد
منم پسرم وزنش کم بود یه سالگی شیرخشک میخوره گفته پنج تا اما چهارتا میخوره دکیش گفت ایرادی نداره من شب تا صبح سه بار میدم تو روزم فقط غذاااا خداروشکر خوب شده الان پانزده ماهشه.چه شیر خشکی داده؟؟؟سوپرامیل برا بچه های کم وزنه
💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادر زاده من شیر خشک میخوره...شما مثلا اب رو نصف کردی میشه 105 سی سی..پیمونه هم نصف میشه یعنی3.5...زنداداش من بیشتر از دوساعت میریزه بیرون..البته تو دمای خونه...اگر بیرون باشه بعد از نیم ساعت..یه ساعت میریزه بیرون
خدایا شکرت....
سلام برای هرخط شیشه شیر یک قاشق شیرخشک میریزی وخوب مخلوط میکنی ،هرچقدرمیتونی کمترشیردرست کن ،چون روش نوشته بلافاصله اگه نخورد بریزید دور امامن واسه پسرم بیست دقیقه نیم ساعت توی یخچال نگه میداشتم گاهی
عزیزم درباره شیر سوپرامیل ازش سوال بپرس اگه نظر دکترش مساعده اینو بده مم همه نوع امتحان کردم اما دکترش میگه سوپرامیل بیشترین وزن دهی داره.رو قوطی هم میزان چربیش بیشتره و دو نوع روغن خاص داره
💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬
اوایل کمتردرست کن اگه سیرنشد دوباره درست کن تادستت بیاد اندازه گیری راشین خانم هم درسته ،امانیم ساعت نگهداری نهایتشه بعدش خودت بو کنی ،بوی ترشیدا میده مضرره برای بچه
شمایی که میگید یک روز داخل یخچال شیرخاصی هست من برای پسرم هرچی شیرمیخریدم روشون مینوشت اگه نخورد باید بریزید دور،انا جان شمابهتره روی قوطیش نگاه کنی ببینی چقدرنوشته میشه نگهداری کرد