2777
2789

سلام خانومای عزیزالهی ک خوب باشین همیشه ی راهنمایی میخواستم ازتون،مامانم برام طلازیادخریده متلا روزعروسیم ی نیم ست داد برازایمانم النگوخرید برای عقدم دسبندک ی بارفروختم ماشین خریدیم،حالاهم ی پلاک داشتم مال بچگیامه مامانم گف اصلن دلم نمیاد خودم خرجش کنم بمونه پیش خودت یا بفروش خرج کن یانگه دار،حالاهمسرم بشدت پول لازمه مستقیم بهم نمیگه اونوبفروشم  خجالت میکشه بگه ،بنظرتون بدم بف وشه کارش راه بیفته؟اینم بگم همسرم خیلی بااحساسه چن بارازم معذرت خواهی میکنه همیشه ک دستاش خالیه یا اینجورمواقع همیشه قول میده ک بهترشوبرام بخره  منتها یکم چون مال بچگیامه و بااینکه مامانم خودش پول لازم داشت راضی نشدبفروشه حالاتادادبمن بایدبفروشم نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلای خانمها رو اول و اخر اقایون برمیدارن برای خودشون 

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

من باشم میدم چون همسرم بشدت قدردانه 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

ن نفروش ،من فروختم مال موقع عروسیمو البته خودش خریده بود یه تک پوشم از خونه پدرم بود و خونه خرید و به اسم منم نکرد و برام دیگه نخریدشون،،، تو فکرم چجور کم کم طلاهایی ک ازم کشید رو زنده کنم در حد یه چند گرمشو برام برام خریده البته