2777
2789
عنوان

اگه همسرت پول لازم باشه چیکارمیکنی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 25 پست

تا حالا شده طلا بفروشی شوهرت دوباره برات بخره؟ اون یه دونه یادگاریه اگر خیلی لازم دارید قرض کنید یا همون طلا رو امانت بذارید پیش کسی ازش پول بگیرید موقع برگردوندن طلا رو پس بگیرید،یه وسیله‌ای چیزی بفروشید بعدا خیلی دلت میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂ولی واقعا چاره نیس اصلا ی اخلاقی دارم هیچوقت زرنگ بازی و سلیطه بازی ندارم منم منم کنم یابگم ن بم ...

عزیزمممم ماها بیچاره ایم🥲😂

ببین کسی نداره قرض بگیری

الان خیلی موقعیت بدیه برا فروختن طلا الان همه میخرن چون الان ثابت و پایینه یمدت دیگع خیلی میره بالا

تا حالا شده طلا بفروشی شوهرت دوباره برات بخره؟ اون یه دونه یادگاریه اگر خیلی لازم دارید قرض کنید یا ...

اره همسرم یجوریه اگه ملیون داشته باشه هم نصف میکنه صدملیونم داشته باشه برام خرید ی انگشتراونقدداشت یعنی ولی چون این یادگاری دلم میسوزه

اره بنام منه

خوشبحالت پس خونه ماشین ب نامت میکنن،من فقط اون اوایل ماشین خودش ب نامم،زد ک انقد منم منم کردم و دعوا و بی احترامی اینا ک خودشم باعثش بود ک دیگه گفت هیچی ب نام نمیکنم چون قدر نمیدونی و ممکن هم هست بری طلاق چون زیاد میگفتم طلاق،،

خلاصه ما براش طلا زیادفروختیم و قرض زیاد دادیم بهش پس هم داد ولی ب نامم نکرد دیگه 

عزیزمممم ماها بیچاره ایم🥲😂 ببین کسی نداره قرض بگیری الان خیلی موقعیت بدیه برا فروختن طلا الان هم ...

بعد از کلی صبر و تحمل و درد پیش خانم حسینی فا...ل گرفتم کارش حرف ندارع عالیییییی رد خور ندارع جنسیت بچه های عموم رو درست گفت دوستام پیشش انجام دادن خودم پیشش فا...ل گرفتم عالیییییی بود خدا خیرش بده حقش هست همجا شمارش بزارم تبلیغ نیست میخام کسایی ک مشکل دارن اول با کمک خدا دوم با کمک خدا سوم با کمک خانم حسینی مشکلشون حل شده 09910595303 شمارش 

ینی الان با فروختن یه پلاک می‌تونه همه مواد و بخره ؟؟ خب قطعن ک‌ کل مشکل حل نمیشه پس فروختنشم‌ فقط ضرره بعلاوه برای مرد خیلی نباید طلا فروخت یجورایی اصلن چون عادت میکنن چشمشون دنبال طلای زن باشه یجوری امیدوار میشن ک بعدن یه وقت به روتونم آورد و جواب نه بشنون طلبکارم میشن 

من چندتا تیکه فروختم ک‌ به شدت پشیمونم چون جبران نشد ک‌ هیچ اصلن دیده هم نشد