2777
2789

ماه قبل ۳۰ اردیبهشت پری شدم....ولی این ماه پری نشدم سه روز هم از وقت پری گذشته هنوز پری نشدم از چی میتونه باشه....اینم بگم ترشح سفید و کمر درد دارم ...

اقدامی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بی بی چک بزن ... خیلی علت ها میتونه داشته باشه یکیش بارداری ..

به خاطر تنبلی تخمدان هر ماه یه هفته زود پری میشدم همیشه جلو می انداختم ولی این ماه برای اولین بار  هنوز پری نشدم 

اره تا ۱۰ روز صبر کن من خودم ۶ هفتم بود فهمیدم باردارم یازم میگم زود بود کاش ۳ماهگی میفهمیدم😅

اها خوشبحالت...ولی من امیدی ندارم باردار بشم چون تازه رفتم دکتر تنبلی تخمدان دارم قرص هم ۲۰ روزی میشه استفاده میکنم فک نکنم قرصها به این زودیااا اثر کنه😥😥

اها خوشبحالت...ولی من امیدی ندارم باردار بشم چون تازه رفتم دکتر تنبلی تخمدان دارم قرص هم ۲۰ روزی میش ...

منم سه سال باردار نشدم درست جایی ک دیگه نا امید بودم میخواستم اقدام کنم برای ivfو اینجور چیزا منتظر بودم پریود بشم برم دکتر و اقدام کنم دیدم باردارم