2777
2789
عنوان

چرا انقد هزینه زایمان گرونه؟؟

848 بازدید | 90 پست

هزینه سز ۱۴ و طبیعی ۱۳ نیم تو بیمارستان نیمه خصوصی..

نگید دولتی چرانمیری ک دولتی انگار کشتارگاه از رفتار و برخورد تا رسیدگی صفرررر..تازه اگ بخای سز بشی باید چن تومنیم زیرمیزی ب دکتر بدی ..چ وضعیه تواین مملکت اخه بعد میگن بچه بیاررین حالا دیگ از هرینه های دوران باردارری نگم...

خدایا من بهت اعتماد دارم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه نداری؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

آره خیلی گرونه منم پرسیدم طبیعی حدود۱۰ اینجا مجبورم برم‌دولتی  الان‌شرایطشو‌ندارم

اخه دولتی خ  ترسناکه من حاظرم هرچی دارم بفروشم‌دولتی نرم 

اخه دولتی خ  ترسناکه من حاظرم هرچی دارم بفروشم‌دولتی نرم

نمیدونم ولی اینجا هرکی پرسیدم گفتن خیلی رسیدن بهمون وخوب بودن حالا دیگ‌توکل برخدا

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
بیمه نداری؟

خدا خیربده پدرشوهرمو چرا ببممون کرده با بیمه میشه حدود ۱۰ ۱۱ تومن هزینم اگ نداشتم حدود ۲۰ تومن میشد..

همون ۱۰ ۱۱ تومنم بنظرمن واقعا زیاده

نمیدونم ولی اینجا هرکی پرسیدم گفتن خیلی رسیدن بهمون وخوب بودن حالا دیگ‌توکل برخدا

والا یا الکی میگن یا شانس داشن هرکی من دیدم رفته دولتی خ اذیتش کردن

خدا خیربده پدرشوهرمو چرا ببممون کرده با بیمه میشه حدود ۱۰ ۱۱ تومن هزینم اگ نداشتم حدود ۲۰ تومن میشد. ...

کدوم شهرین؟

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

والا یا الکی میگن یا شانس داشن هرکی من دیدم رفته دولتی خ اذیتش کردن

من‌اطرافیانم همه دولتی رفتن یعنی اینجافقط ی بیمارستان‌دولتی داره ک‌همه همینجارفتن و میگن خوب بوده حالا میرم‌دیگ هرچی شد شده خخبقول خودت بچه قبلش کلی هزینه داسته از آزمایشو سونو......دیگه نمیکشه خصوصی خخ

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
شیرازیم عزیزم

چقد گرون!

من سزارین شدم ۶تومن تو بیمارستان خصوصی

جاریمم ۴ماه قبل من تو بهترین بیمارستان خصوصی شهرمون طبیعی زایمان کرد شد ۶۰۰_۷۰۰تومن با بیمه

اونا میگن بیارین ولی ما عاقلیم جیبمونو باید نگاه کنیم کسی چیزی بما نمیبخشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

من تو بیمارستان کاملا دولتی سزارین شدم بدون اینکه مرد داخل اتاق بیاد و دکتر با تجربه آنقدر مهربونم بود انگار مادرم کنارمه،حتی به پرستار گفتم با پای خودم میتونم برم اتاق عمل گفت نمیشه بشین رو ویلچر من وظیفمه سالم ببرمت،اخرشم هیچی پول نگرفتن

من‌اطرافیانم همه دولتی رفتن یعنی اینجافقط ی بیمارستان‌دولتی داره ک‌همه همینجارفتن و میگن خوب بوده حا ...

انشالله ک خ راحتو خوب زایمان کنی عزیزم