2777
2789

والله ما که شاغلیم خرج خونه هم میکنیم یادمونم نمیاد یه قرون به اسم کمک خرج توحسابمون ریخته باشن اخرش طلبکارم هستن خوش بحالتون که قدرتونو میدونن خونه دارا حال کنید توخونه هروقت دوست داشتین ازخواب نازبیدار میشید  کسی توقع مالی و طلب ازتون نداره بوقتش بخودتونم میرسید نزیزید رو سرم که خودت عادت دادی که ازاول همین بود شرایط مالی جوریه که یه خقوق کفاف نمیده حالا اینجا ماشالله خونه دارن و یه پولیم میگیرن خوش بحالشون 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

3 تومن میده.. میانگین بین پونصد تا ی تومنم متغیر میده حالا پیش میاد ک نده اینو ولی 3 تومنه تحت هر شرایطی ثابته

درکل شوهرم درک میکنه نمیزاره جیبم خالی بمونهدریغ نمیکنه واقعا. میگه حتی شاغلم باشی من وظیفه خودمو باید انحام بدم

دقیقا .حرف خیلی خوبی زدی .این تاپیکا اصلا خوب نیس و خوشم نمیاد هر کس یه مبلغی میگیره شاید یه نفر مدا ...

با احترام به نظر شما. دنبا دنیای حسرته کلا چه اینجا چه دور رو بر از اونجاییکه خصلت انسان قانع نیست همیشه چشم به دنیای بهتر از زندگی خودش داره یه نظر سنجی ساده اس و گپ و گفت دوستانه برای همه بهترین بهترینهارو از صمیم قلب ارزو دارم 😙😙😙

این تاپیکا پشت سرش آه و افسوسه نزنید ازاین‌تاپیکا برای خودم نمیگم چون من خودم کار دارم

تنت سلامت انشالله به نطر سنجی ساده بود و یه گفتگوی دوستانه اه و افسوس همیشه هست چه برای فقیر چرا برای غنی مهم اینه که بلد باشیم با عشق زندگی کنیم و از داشته هامون (مال .فرزند نعمت پدر و مادر و کلی نعمت های دیگه )نهایت لدت رو ببریم 

والله ما که شاغلیم خرج خونه هم میکنیم یادمونم نمیاد یه قرون به اسم کمک خرج توحسابمون ریخته باشن اخرش ...

همه اینجوری نیستن خیلیا هم شاغلن یه قران تو خونه خرج نمیکنن واسه خودشون طلا جمع میکنن

هیچی نمیده، 

مگه وقتی برم فروشگاه برا خونه خرید کنم اونم ۵۰۰ تومن در حد همون خرید میریزه. 

البته خب درآمدمون کمه درکش میکنم

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.