2777
2789
وای توروخدااا بهم بگو امسال رشته خوبی توی کنکور قبول رتبم خوب میشه اون چیزی که میخام میشه خیلی استرس ...

من ک خواهر بدبختم سر ی نمونه دولتی هر دو دقیقه ی بار یا دست شوییی یا میخوره یا گریه می‌کنه دیگه فک کن تو چی می‌کشی🥺❤️

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسف ن

نینی من دختره یا پسر ؟؟؟؟

حس شوهرم به من چیه ؟

بالاخره چی میشه؟

دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗

استارتر تو رو خدا بگو به هدفی که میخوام میرسم؟راست بگووووو

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
[QUOTE=297328735]وای توروخدااا بهم بگو امسال رشته خوبی توی کنکور قبول رتبم خوب میشه اون چیزی که میخا ...

عزیزم لطفا من و بگو نامزدم قضیه بهرام و میفهمه؟ 

حس نامزدم بهم چیه ؟ خیلی میترسم دوباره زندگیم خراب شه🤦🏻‍♀

من ک خواهر بدبختم سر ی نمونه دولتی هر دو دقیقه ی بار یا دست شوییی یا میخوره یا گریه می‌کنه دیگه فک ک ...

وای من اصلا این شکلی نبودم امروز انقد حالم خرابه که همش میخام گریه کنم

وای من اصلا این شکلی نبودم امروز انقد حالم خرابه که همش میخام گریه کنم

اینم به خدا اینجوری نبود خودم تو شکم فک کن امتحانش و ی شبه میخوند ۱۸ میشد ی هفته وقت داره روزگارمون و سیاه کرده

اینم به خدا اینجوری نبود خودم تو شکم فک کن امتحانش و ی شبه میخوند ۱۸ میشد ی هفته وقت داره روزگارمون ...

بهش بگو هیچ ارزشی نداره منم نمونه دولتی درس خوندم هیچ فرقی با مدرسه عادی نداره فقط فشار و استرس اضافی