2777
2789
عارع واقن حق با  شماست بخدا من پول ی ترمیم ناخنمو ندارم الان

تآ چیزی لازم نداری اصلا مغازه نرو باورکن به من میگن تو احمقی ولی میگم بذار باشم اینجوری خوش ترم من با شوهرم تو این خونه شادم با بچه هام لذت میبرم

تآ چیزی لازم نداری اصلا مغازه نرو باورکن به من میگن تو احمقی ولی میگم بذار باشم اینجوری خوش ترم من ب ...

تصمیم دارم شاغل شم برم داخل بوتیک

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره از خودم و همسرم نه بچه هام ببین لباس توخونه بچه هام مثلا ببینم دارن سالمه نمیخرم فقط یکی میخرم م ...

ماشاالله به جفتتون عزیزم با این تلاش لایق بهترینهایید خداقوت واقعا

چه خوب مامانت توقع نداره کمک کنی تو هزینه های زندگی ،چند سالته

والا از خودم دست دلباز تر نیست تو کل خانواده

۲۱سالمه اولین باره میخوام برم سرکار ی خواهر دارم اون سرکاره ۲ساله حقوقش هم همینقدراست اما تو بگو ی تخم مرغ واسه خونه خریده؟اصلاااا

تخریب نمیکنم اما هرکی میرسه بهش میگه خسیسی 

خیلی خودبینه با اینکه ماما مرتب بهش میگه چی میشه در حد ی ۱۰۰بزنی ب کارتم اون همش میگه ندارم و میره طلا میخره موهاش کراتین کرد ژل لب و چونه زد..خلاصه که دوستم باهاش حرف زد واسه اولین بار گفت تو چشاش میخونم خودبینه فقط به نفع خودش کار میکنه گفتم دقیقا😂

من برم سرکار مشکلم خرج کردن نیست تازه کمک میکنم ب بقیه تو همین حال هم ولی میترسم کم بیارم تو هزینه های اسنپم😂🥲