اره از خودم و همسرم نه بچه هام ببین لباس توخونه بچه هام مثلا ببینم دارن سالمه نمیخرم فقط یکی میخرم مهمونی بپوشن لباس مهمونی هم دو دست از عید براشون خریدم تا پاییز دارن خودمو و شوهرم که فقط بیرونی توخونه ای فقط واس خودم فصلی میگیرم غذای بیرون خیلی کم شهربازی هم پسرم اصلا دوست نداره پارک معمولی میبرمش با بستنی و آبمیوه هفته ای یبار الان کوچیکه نمیفهمه ولی وقتی مدرسه بره خواسته هاش زیاد میشه میخوام بتونم برآورده کنم
الان سرایداری تو یک منطقه پایین شهرم گفتم جهنم فقط سه چهارساله تواین چهارسال میتونم کلی سود کنم از خرید و فروش خونم یکسال طول میکشه یک خونه ساخته بشه مثلا من میخرم متری۱۹ متری۴۰ میفروشم دوباره میخرم متری ۳۵ این میشه سود سال بعد دوباره ب همین منوال سال آخر که بخوام برم خونم بشینم اون متراژ ک دوست دارم ثابت نگه میدارم و دوباره میفروشم و همون متراژ میخرم با سودی که کردم یک واحد جای متوسط شهر میخرم میذارم کنار بعدا اگه پولی جور شد چون وام مسکن میخام بگیرم اون خونه که واس بچه هاش رو اون شروع میکنم خرید و فروش
ماشین هم قسطی میخام بگیرم اگه مدیران خودرو اوکی بشه کل حقوق خودم شوهرم قسط میدیم وخریدای بزرگ خونه واسه خرجای ریز شوهرم با ماشین کار میکنه ببین شاید باورت نشه ولی گاهی مثل امشب یک هزاری ندارم تو جیبم ولی میارزه ب اینده
اینم بگم خم خودم هم شوهرم دانشجوییم مثل بلانسبت خر داریم کارمیکنیم و درس میخونیم میگن تاجوانی باید کار کرد