2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازخیلی چیزا دارم می‌گذرم ک خونه بزرگ بخرم و شاسی بلند و یک خونه برای پسرام تو سه سال تخمین زدم 

بزرگ هستن آقا پسراتون؟

متاسفانه چقدر ازت بدم میاد‌.

من همیشه تقسیم میکنم پولی ک بدستم میاد ی مقدار برا خرج ماهانه م (زیاد سعی میکنم ولخرحی نکنم فقط چیزایی ک مهمه) ی مقدار برا قسط هامون و خریدا خونه یکمشم تو ی کارتی ک رمز دوم نداره میریزم هرموقع زیاد ک شد ی تیکه طلا سبک میخرم 

ماه پیش ی انگشتر خریدم حالا باز از این ماه دارم جمع میکنم بتونم چندوقت دیگ ی چیز دیگ بخرم پول ارزشش میاد پایین من میگم زود باید تبدیل ب طلاش کرد 

قدمت رو چشام مامانی 😇 💙برا سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید صحیح و سالم بیاد بغلم 💙
ازخیلی چیزا دارم می‌گذرم ک خونه بزرگ بخرم و شاسی بلند و یک خونه برای پسرام تو سه سال تخمین زدم 

مثلا از چی میگذری؟ببخشید البته عزیزم 

مثلا لباس برا خودت اینا؟

من تازه تابستون میخوام برم سرکار با حقوق خوب اگ برم ماهی ۱تومن میمونه واسم ۵تومنش پس انداز میکنم میترسم نتونم سر یکسال ماشین بگیرم از ی جهت هم میگم خیلی خالی میشم نمیدونم چیکار کنم دوسدارم رفتم سرکار هم کلی خرج خودم بکنم موندم توش...