2777
2789
عنوان

آیا طرز فکر من اشتباهه؟

178 بازدید | 18 پست

من میگم درسته خیانت خیلی سخت و غیر قابل توجیهه

درسته ادم میشکنه و از اثرات دیگش نمیگم خودتون بهتر میدونین

ولی اینم درسته ی زندگی رو ب سختی بسازی بعدش بذاری بری؟

پس تکلیف اونهمه زحمتی ک کشیدیم چی میشه؟عمری ک رفته چی؟برا بعضیا بچه هم هست نمونش خودم🙂

این خوبه سختی و خیلی وقتا نداریشو ما بکشیم بعد یکی دیگه بیاد اماده بخوره؟

من میدونم ادم هیچی ازش نمیمونه ولی اگه طرف پشیمون بشه بهتره و التماس کنه برای ساختن دوباره یا این ک تمومش کنیم بریم؟بریم یکی دیگه بیاد جامون؟

یکی منو قانع کنه🙂چون خیلی برام سخته برم

جدایی برای من سخت نیست موندن و دوباره ساختن الان برای من خیلی سخت تره 

منمو

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایران شده ترکیه و لس انجلس

ولی طاهر مدینه فاضله

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
بمون آدم و خیلیا موندن ولی بشرطی که انتقام تو بگیری دلت خنک شه البته نه با خیانت.  طرز فکر شما ...

با فکر انتقام ادم بیشتر اذیت میشه

مامانم میگه ادمی ک خیانت دیده باید تمام مال و اموال طرف و ازش بگیره حتی نذاره جز لباس تنش هیچی داشته باشه بعد بندازتش بیرون

به این فکر ‌ن بیرونم خبری نیس یکی از یکی بدتر

نه درسته من اگه خیانت ببینم پدرشو در میارم بعدم میرم دنبال زندگیم

منم همینو میگم

ولی بچه ک وسط باشه خیلی چیزا فرق میکنه

عمر من نرفته ک یکی دیگه بیاد هرچی ساختمو بگیره

حتی با بچه؟

اره حتي با بچه حتي با ده تا بچه من تا نتونم عزت نفسم حفظ كنم هيچوقت نميتونم ياد بچم بدم ارزش خودشو نگه داره من تا زماني كه خودم برا خودم احترام نزارم نميتونم ياد بچم احترام بدم بچمم بزرگ شد ميگم اين انتخاب من بوده چون زندگي متعلق به من نيست و به زور نگه نميدارم