2777
2789

یه چیزی از مدارک هاش گم شده از صبح خون منو به شیشه کرده ک تو برداشتی  تو دزدی اتقدر خودم زدم جیق زدم جامو جدا کردم  اومدم تو اتاق دیگ  اومد کولر  خاموش کرد شهرمون گرم ترین شهر کشوره رفت خودش تو اتاق اسپیلت رو روشن کرده 🤕

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

رو اعصابمه خیلی  سرم داره میترکه بس خودم زدم گریه کردم 

😍😍فکر شو بکن! یه‌روز به خودت بگی تونستم 😍اون‌روز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسپیلت چیه 

کولر 

خدا شفاش بده

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...

چقدر رفتارش مث بچه هاست

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

خودت روشنش کن

کنترل ش دستشه 

رو اعصابمه خیلی  سرم داره میترکه بس خودم زدم گریه کردم

زدن نداره 

ندیدی 

تموم شد و رفت 

اين کولی بازی هار. درنیارید بدتره اینکارا

دستِ مرا بگیر و به پا خیز‌‌...دیوانه‌وار تاکه برقصیم..‌.با این درخت شادِ اقاقی،در روشنای زمزمِ گلهاش،رقصی چنان میانه‌ی میدان...           رها ز نقص...                                                 تا چشمِ آسمان و زمين و زمانیان                      نتواند در این میانه‌ باز شناسد رقصنده را ز رقص...
فکر کنم میخواد شما بری پیشش اعتراض کنی بعد دیگه پیشش بمونی چون شوهر منم همینه میاد آدم آزاری می‌کنه ...

ن این ازون هاس  ک چند شب بهونه میگیره تا صبح به یه طرف می‌خوابه صورتش طرف من نش

لخت بخواب

جلوش یه چهارتا ویراژم بده

قشنگ دلش بسوزون🤣🤣

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤