2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاید بگید چیکار کنم😑

154 بازدید | 12 پست

سلام...حدود دوماه پیش با یه ادم نسبتا معروفی ک خیلی ادعای مذهبی بودن داشت و از پارسال میشناختمش تصمیم به صحبت گرفتیم.چندباری تلفنی صحبت کردیم ک اونم درحد موضوعات خیلی معمولی بود اما از طرز صحبتش اصلا خوشم نمیومد فهمیدم یارو مذهبی نماست و اصلا چیزی ک نشون میداد و توش فعالیت میکرد نبود...

خیلی خوب صحبت میکرد؛حرفاش قشنگ بود،منم خیلی هیجان نشون دادم و به هر بهانه ای بهش پیام میدادم و دوست داشتم باهاش ارتباط داشته باشم.اما خب واقعا تقصیر خودم بود ک زیادی پروش کردم ک باخودش فکر میکرد کیه و...

یه شب بخاطر اینکه دیر پیامشو سین زدم ناراحت شد و بدون هیچ حرف و حدیثی فقط گفت مزاحمت نمیشم و بعدش هرچقدر پیام دادم سین نزد ک نزد درحالی میدونستم انلاینه.

حتی باهاش تماس گرفتم فقط گفت بعدا خودم زنگ میزنم و دیگ کلا هیجی یه هیچی.اخر شب بهش پیام دادم و گفتم ناراحت شدم پیاممو سین زد و ج نداد.منم ازتمام صفحات مجازیم پاکش کردم.

تو این دوماه مشغله داشتم و از فکرش بیرون اومده بودم اونم هرازچندگاهی استوریام رو چک میکرد.الان واقعا فکرم درگیره.دلم میخواد دوباره باهاش ارتباط بگیرم و دلیل رفتارشو بدونم.اما نمیدونم چی بگم چیکار کنم ک بدون اینکخ غرورم خرد بشه...اون احتمالا فکر میکنه ک اگ پاپیش بزاره منم رفتاری مثل خودش میکنم.اینبار من کلا رفتارم رو باهاش عوض میکنم و پرروش نمیکنم.لطفا بهم بگین چیکار کنم؟همه این اتفاقا در حد یک هفته افتاد!

🦋🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینا یه مشت...هستن ک یه نقاب مذهبی زدن به چهرشون رنه مذهبی میشناسم انسان به تمام معنا

کیا؟ 

شما مگه خودت نیستی که میگی دارم با یه مرد نا محرم مذهبی چت میکنم؟

یعنی خودتون مذهبی نیستید؟

ن من معتقد هستم اصول و اخلاق رو هم رعایت میکنم و هیچ ادعایی ندارم.

الان چه اصول و اخلاقی رو رعایت کردی عزیزم؟ 

خواهرانه بهت میگم 

آشنایی برای ازدواج باید زیر نظر خانواده دو طرف باشه 

غیر از اونم آشنایی معناش این نیست که روز شب بهم پیام بدید و از اینکه سین نکرده دلخور بشید و هی بهم زنگ بزنیدو...

خودت کلاهت قاضی کن این با دوست پسر دوست دختری چه فرقی دارع؟