سلام...حدود دوماه پیش با یه ادم نسبتا معروفی ک خیلی ادعای مذهبی بودن داشت و از پارسال میشناختمش تصمیم به صحبت گرفتیم.چندباری تلفنی صحبت کردیم ک اونم درحد موضوعات خیلی معمولی بود اما از طرز صحبتش اصلا خوشم نمیومد فهمیدم یارو مذهبی نماست و اصلا چیزی ک نشون میداد و توش فعالیت میکرد نبود...
خیلی خوب صحبت میکرد؛حرفاش قشنگ بود،منم خیلی هیجان نشون دادم و به هر بهانه ای بهش پیام میدادم و دوست داشتم باهاش ارتباط داشته باشم.اما خب واقعا تقصیر خودم بود ک زیادی پروش کردم ک باخودش فکر میکرد کیه و...
یه شب بخاطر اینکه دیر پیامشو سین زدم ناراحت شد و بدون هیچ حرف و حدیثی فقط گفت مزاحمت نمیشم و بعدش هرچقدر پیام دادم سین نزد ک نزد درحالی میدونستم انلاینه.
حتی باهاش تماس گرفتم فقط گفت بعدا خودم زنگ میزنم و دیگ کلا هیجی یه هیچی.اخر شب بهش پیام دادم و گفتم ناراحت شدم پیاممو سین زد و ج نداد.منم ازتمام صفحات مجازیم پاکش کردم.
تو این دوماه مشغله داشتم و از فکرش بیرون اومده بودم اونم هرازچندگاهی استوریام رو چک میکرد.الان واقعا فکرم درگیره.دلم میخواد دوباره باهاش ارتباط بگیرم و دلیل رفتارشو بدونم.اما نمیدونم چی بگم چیکار کنم ک بدون اینکخ غرورم خرد بشه...اون احتمالا فکر میکنه ک اگ پاپیش بزاره منم رفتاری مثل خودش میکنم.اینبار من کلا رفتارم رو باهاش عوض میکنم و پرروش نمیکنم.لطفا بهم بگین چیکار کنم؟همه این اتفاقا در حد یک هفته افتاد!