2777
2789

خانوما تورو خدا هر چقدر در توانتون هست بردارین 

اگه میشه دوستاتونم تگ کنید 

برای حل شدن مشکلم 

منم دعاتون میکنم

«لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» 

خودم ۱۰۰ تا برمیدارم 

موند ۶۱۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما تورو خدا هر چقدر در توانتون هست بردارین  اگه میشه دوستاتونم تگ کنید  برای حل شدن ...

۱۰ تاشو من میگم

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

من فقط اومدم اینو بگم:

تا چند دهه ی پیش که کچلی های قارچی،سوزاک و سفلیس،فلج اطفال، روماتیسم قلبی و مرگ بیداد می کرد، چرا طب سنتی کاری برای درمان نمی کرد؟! چرا دستوراتی که همه برای بیش از هزارسال پیش هستند و تغییری نکرده اند، امروز که با پیشرفت علم ، واکسن و آنتی بیوتیک  به داد مردم می رسد، خواص درمانی پیدا کرده اند؟

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

سودا سوخته تا حالا نشنیدم

ولی صفرا سوخته خودم چشیدم😩

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
باعث لک میشه؟

اونو نمی دونم ولی کلا خوب نیست هر خلط فاسدی توی بدنت باشه

محبوبی حسین❤️🌷                                                        اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری س💚🌸                                
من فقط اومدم اینو بگم: تا چند دهه ی پیش که کچلی های قارچی،سوزاک و سفلیس،فلج اطفال، روماتیسم قلبی و ...

عزیزم طب سنتی بیش از صد سال بوده که فراموش شده بوده جدیدا داره احیا میشه 

بعد هم برا همه بیماری ها درمان نداره اما تو بعضی زمینه ها واقعا حرف داره برا گفتن ،  دقیقا مثل طب مدرن

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍