2777
2789
عزیزم طب سنتی بیش از صد سال بوده که فراموش شده بوده جدیدا داره احیا میشه  بعد هم برا همه بیمار ...

ادعای طب سنتی خیلی بیشتر از این حرفاست که شما میگی. فراموش هم نشده. مگه صنعت چاپ و کتاب مال امروز و دیروزه؟ کتاب ابن سینا هنوز هست بعد طب فراموش شد و داره احیا میشه؟ این به اصطلاح طب نه فقط واسه چیزای کوچیک که در حد کبد، گوارش، پوست، حتی سرطان داره دخالت میکنه و فرصت طلایی درمان رو میگیره. فرصتی که شاید بیمار وقتی به موقع وارد پروسه درمان بشه، نتیجه مثبت بگیره. اما انقد سرگرم عطاری میشه که دیگه وقتی به دارو رو میاره که دیره. بعد همون طب سنتی میگه واااا اسفا دیدی پزشکی و علم هم کاری نکرد واست؟ عزیزم دیر اومدی. انقد دمنوش خوردی که دیر شد. طب سنتی در حد همون رفع نفخ یا نهایت پیشگیری از چند بیماری ساده است، نه درمان 

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادعای طب سنتی خیلی بیشتر از این حرفاست که شما میگی. فراموش هم نشده. مگه صنعت چاپ و کتاب مال امروز و ...

نمونه اش دخالت در درمان کرونا. در حالی که هنوز هیچ کس شناختی از بیماری نداشت، طب سنتی داشت روغن بنفشه به مردم تنقیه میکرد. اصلا چیزی تحت عنوان بررسی و شناخت ریشه مشکل واسش تعریف نشده بود

وقتی ببینم مغزت تعطیله، با نظرت موافقت میکنم و برات آرزوی موفقیت میکنم 😂 حوصله بحث با آدم های کم عقل رو ندارم
من مشکل پوستی دارم هزارتا دکترم رفتم فقط بلدن کرم روشن کننده بدند همین

امیدوارم بهتر بشی

فعلا در حد کمرنگ شدن نمیدونم جواب بده یا مه

خب همینم ک خیلی خوبه ناامید نشید لطفا این لکه ها چندین ساله هستن برا همین طول میکشه خوب بشن

میشه فقط بگید چجوری میشه نوبت گرفت؟

خب همینم ک خیلی خوبه ناامید نشید لطفا این لکه ها چندین ساله هستن برا همین طول میکشه خوب بشن میشه فق ...

باید اینترنتی نوبت بگیرین دکتر شنبه ها و دوشنبه ها و چهارشنبه ها هستن باید یه روز قبلش برین کافی نت یا اگه میتونی خودت نوبت بگیر ولی زود پر میشه فکر کنم باید تا ۵ دقیقه قبل ۱۲ نوبت بگیری اما برا بار دوم و اینا دیگه خود منشی برات نوبت میزنه