2777
2789
عنوان

با این مستاجر چیکار کنم من😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 48 پست
پارسال ۳۰۰ گذاشته بودم ، ماهی ۵  اومد گفت ندارم و‌خواهری کن در حقم . ۲۰۰ داد ، ۴۵۰۰کرایه اونم& ...

خدا خیرت بده این جواب خوبی نیست از پول پیشش کم کن کرایه هایی ک نداده 

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
پارسال ۳۰۰ گذاشته بودم ، ماهی ۵  اومد گفت ندارم و‌خواهری کن در حقم . ۲۰۰ داد ، ۴۵۰۰کرایه اونم& ...

با این پول جنوب کرج الان خونه نمیدن بخدااا کمال شهر پایین ترین نقطه کرجه دویست پنج تومانه نود متری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب نمیخاد خونه رو آخه مگه میشه بالخره فسخی چیزی هست دیگه خونه رورنگاا نکرده بود براش ی رنگ الکی زده ...

فکر کنم باید جریمه بده به املاکی اگه اشتباه نکنم ، متاسفانه املاکیا دور از جون عوضین فقط به فکر خودشونن

خدا خیرت بده این جواب خوبی نیست از پول پیشش کم کن کرایه هایی ک نداده 

زنده باشی عزیزم ، الان تو این اوضاع و‌گرما باید برم شکایت و شکایت کشی ، دیگه پشت دستمو داغ میکنم ، کمتر به کسی بدم 

زنده باشی عزیزم ، الان تو این اوضاع و‌گرما باید برم شکایت و شکایت کشی ، دیگه پشت دستمو داغ میکنم ، ک ...

انشالله ی مستاجر خوب قسمتت بشه 🙏💐

نـــور بر تاریکی پیـــروز است... ✨
بخدا کرج هم قیمتا همینه نمیدونم چرا کرج مثل تهران گرون شده لعنتی 

همه جا اینجوری شده ، نیم ساعت پیش پایین درم در بودم ، زنگ میزدم جواب نمیداد  واقعارحرص خوردم . اخر بهم میگه ۲تومن میزارم رو کرایه 😓 الان زیر زمین با این قیمت نمیدن 

همون چهار صد نه تومانه  یعنی شصت و هفتاد تومان یا هفتصد میلیون

ولی خوب من بهش گفتم ۱۰۰ بزار گفتم ندارم. الان با این پولی کع داره فکر نکنم یه ۴۰متری پیدا کنه چه برسه دو خواب .خدا هدایتش کنه