2777
2789
عنوان

با این مستاجر چیکار کنم من😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 969 بازدید | 48 پست
ما تهرانیم 😣

حآلا خاله طفلی من خونه اجاره کرده کد رهگیری هم گرفته صبح که رفته کارگر ببره پشیمون شده از خونه خوشش نیومده حالا صاحبخونه پول رو نمیده نمیدونه چیکار کنه به کی بگه کلید هم تحویل نگرفت پس داد 

وای دعا میکنم زودتر پاشن‌. ما دوسال پیش به یکی دادیم روانیمون کرد شکایت کردیم ۵ماه درگیر بودیم. ولی ...

بخدا گفتم براشون مزاحمت ایجاد نکنم با بازدیهای وقت و بی وقت بعد ۲ماه و‌نیم امروز گفتم شاید پیدا کرده برم ببینم احازه بازدید میده ، دیدم خوابن ۷ شب 😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حآلا خاله طفلی من خونه اجاره کرده کد رهگیری هم گرفته صبح که رفته کارگر ببره پشیمون شده از خونه خوشش ...

دیگه کاریش نمیشه کرد چون قولنامه کرده ، ولی خونه ام بخدا پارسال ۱ روز فقط خالی بود اینقد ارزون دادم 😥 گیر ادمای بد افتادم 

دیگه کاریش نمیشه کرد چون قولنامه کرده ، ولی خونه ام بخدا پارسال ۱ روز فقط خالی بود اینقد ارزون دادم ...

خوب نمیخاد خونه رو آخه مگه میشه بالخره فسخی چیزی هست دیگه خونه رو رنگ نکرده بود براش ی رنگ الکی زده اینم عصبی شده زده بیرون گفته نمیخام یعنی نره توش هم باید اجاره بده مگه میشه آخه؟؟

شاید افسردگی گرفتن 

الله اعلم . رفتم پیش املاکی بهش گفتم اقا اینا کین اوردی ، نه بازدید میده ، نه کرایه ، برای طبقات دیگع هم ایجاد مزاحمت میکنن پول شارژ نمیدن ، میگه برو شکایت کن 😣 آخه تو این گرما ؟