2777
2789
عنوان

دلیلم برا خودکشی قانع کنندس؟

1944 بازدید | 169 پست

۱۷سالمه تو زندگیم (خانواده خیلیییی سخت گیری دارم)یه روز خوش ندیدم 

۱۲روز پیش(۲۰خرداد) بچگی کردم و با یه پسری که نزدیک مدرسم مغازه داشت اشنا شدمو باهاش رل زدم 

دقیقا دوروز بعدش که امتحان داشتم رفتم مدرسه 

و بعد امتخان رفتم مغازش یه نیم ساعتی موندم 

ولی وقتی برگشتم دیدم سرویسم رفته 

خودم اسنپ گرفتمو رفتم خونه وقتی رسیدم تو خونمون غوغا بود 

اولش خواستم بپیچونم و یه دروغی بگم ولی بابام خیلی کتکم زد مجبور شدم راستشو بگم 

با سیخِ کباب منو انقددددد کتک زد که نگو انقد محکم زد تو گوشم که گوشم سوت کشید و تا چندروز از بسکه درد داشتم خس میکردم پرده گوشم پاره شده 

گوشیمو شکوند (الان با گوشیه داداشم دارم این تاپیکو مینویسم)

خلاصه زنگ زدم مامانبزرگم اومد سراغم و منو داداشم که از خودم کوچیکتره الان ۱۰روزه خونه مامان بزرگمیم 

حالا اون روز دلم گرفته بود گفتم با مامانبزرگم برم خونه عمَم مامانم زنگ زده بود به مامانبزرگم گفته بود نباید بزاری پاشو از خونه بزاره بیرون 

همه کتابامو اتیش زدن و دیگه نمیزارن برم مدرسه 

تو خونه ام زندانیم 

و هیچ امیدی واسه اینده ندارم چون مطمئنمممم نمیزارن برم مدرسه 

الان دیگه خستم میگم قرص بخورم که بمیرم ولی بازم دلم نمیاد 

شما جایه من بودین چیکار میکردین؟

خانوادم منو کاملا طرد کردن 

و میترسم برم خونه چون منو کتک میزنن و دعوام میکنن 

دیگه خسته شدم بسکه خونه مردم موندم 

چکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الاااان اگه اینکارو کنی میگن به خاطر پسره اس

روزها رفتند و من دیگر خود نمیدانم کدامینم آن من مغرور سر سختم یا من مغلوب دیرینم؟   دارم تلاش میکنم لایف استایلم رو بهبود ببخشم. حامی اهدای عضو ودوست دار محیط زیست .از آدمایی که اشغال و فیلت.ر سیگارشون رو میندازن زمین بدم میاد!!!همه رنگهارو دوست دارم اما رنگ نیلی و ابی آسمونی وسفید و کرم رو خیلی دوست دارم.اشعار حافظ و فروغ از خود بیخودم میکنه.فکر کنم توی زندگی قبلیم یه کولی بودم که عاشق رقص و اواز بوده!کاش تناسخ واقعی باشه :) یه روزی که نزدیکه یه روزی که بلاخره میرسه، من اونروز تمام رویاهام رو زندگی کردم …امید که تا اون روز دوام بیارم و زنده باشم ::)ته  قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن ولی دارم تلاش  میکنم که بهش روح ببخشم و از نو درستش کنم چون که یه روزی یه نفر گفت : تو حق داری نا امید بشی ... خسته بشی ، گریه کنی  و در اخر با زانو بیافتی زمین ولیییی حقققق نداااری جااا بزنی!!!!باید بلند شی! باید ادامه بدی !برای تو خیلی زوده که بری ... تو باید بمونی و بزرگ بشی باید هر روز صبح اسمونو ببینی !توباید نفس بکشی ! تو باید شبا همهمه ی خیابونو نگاه کنی ! تو،باید توی زمستون از سرما بلرزی و قرمز شدن نوک بینیت رو حس کنی ولی نری ... تو این اجازه رو نداری افتاب هنوز سهمیه ای از گرمی تورو درون خودش داره تو باید صبحا ازون لذت ببری ... تو یه هویتی ... تو نفس میکشی ... تو زنده ای ... تو یه دختری که وجودش به هر چیزی میارزه ! اینو بدون یه نفر اون بالا هست که نمیخواد تو بری ... اون تورو دوست داره و منتظره به وقتش بهترینارو جلوت بزاره ... اون دوست داره و نمیخواد تو بری 

آخه این چه کاری بود وقتی خانواده سخت گیر داری 

الان کو پسره بگو بیاد جلو دیگه 

یه دروغی میگفتی دیگه میگفتی رفتم مغازه رفتم یه چیز بخرم واس چی راستشو گفتی اه

لایک نکنید لطفا🗣    #اهدای عضو هدای زندگی🦋☘️                                

دیوونه بودی راستشو گفتی؟؟😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.