تجربه من اینه که به هیچ وجه پیش دکتری که جراحی پلاستیک نیست عمل انجام ندین چون ظرافتهای عمل زیبایی را دقت نمی کنند
الان فقط برای پول درآوردن بیشتر دکترای چشم عمل بلفارو می کنند و نتیجه هم موفقیت آمیز نیست.
من پیش دکتر متخصص جراح چشم که فوق تخصص زیبایی داشتند، بلفارو انجام دادم و اشتباه بزرگی بود چون نه سلیقه و نه ظرافت جراحان پلاستیک مد نظرشان بود. مثل بیماران چشم، عمل زیبایی انجام داد و اصلن هم ملاک زیبایی را رعایت نکرد.
بخیه ها افتضاح، نامتقارنی وجود داره، چشمام بعد چندین ماه درد داره و….
این تجربه واقعی من بوده و امیدوارم هیچ کس دیگری تجربه نکنه چون بعد عمل دیگه نمی شه هیچ کاری کرد.
وقتی هدفت زیبایی است فقط باید بسپارین دست جراحان پلاستیک خوش سلیقه، درست مثل آرایشگری هست اگر تخصص هم باشه ولی سلیقه نداشته باشه توجه به ظرافت ندارند. حساسیت زیاد باید داشته باشید و بیماران اون دکتر را از نزدیک چک کنید.
گول تبلیغات اینستا و … را هم نخورید.( من خوردم که میگم) فقط نمونه کار را حضوری وقت بزارید داخل کلنیک ببینید و عجله نکنید. عکسهای نمونه کار، قسم می خورم که یکی از صدها عمل است که مشکل نداشته وگر نه خرابکاری ها زیاده و باید حضوری بیماران را دید و قضاوت کرد.
نکته آخر را هم بگم که هیچ گاه از بخیه های معمولی نباید در جراحی زیبایی استفاده کنید. فقط بخیه زیر جلدی انتخاب کنید، الان تمام دنیا دارند بخیه زیر جلدی میزنند با نخ خوب ولی دکترایی هستند که در ایران هنوز هم بخیه عمل زیبایی را مثل بخیه جراحی های اضطراری با نخ معمولی و روکار می زنند.
به امید ترمیم بخیه نباشید بلکه قبل عمل نوع بخیه و نخ را با جراح انتخاب کنید.
خلاصه آگاه باشید که تخلف و گول زدن جراحان زیاده