2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 134646 بازدید | 268 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

تجربه من اینه که به هیچ وجه پیش دکتری که جراحی پلاستیک نیست عمل انجام ندین چون ظرافتهای عمل زیبایی را دقت نمی کنند

الان فقط برای پول درآوردن بیشتر دکترای چشم عمل بلفارو می کنند و نتیجه هم موفقیت آمیز نیست.

من پیش دکتر متخصص جراح چشم که فوق تخصص زیبایی داشتند، بلفارو انجام دادم و اشتباه بزرگی بود چون نه سلیقه و نه ظرافت جراحان پلاستیک مد نظرشان بود. مثل بیماران چشم، عمل زیبایی انجام داد و اصلن هم ملاک زیبایی را رعایت نکرد.

بخیه ها افتضاح، نامتقارنی وجود داره، چشمام بعد چندین ماه درد داره و…. 

این تجربه واقعی من بوده و امیدوارم هیچ کس دیگری تجربه نکنه چون بعد عمل دیگه نمی شه هیچ کاری کرد. 

وقتی هدفت زیبایی است فقط باید بسپارین دست جراحان پلاستیک خوش سلیقه، درست مثل آرایشگری هست اگر تخصص هم باشه ولی سلیقه نداشته باشه توجه به ظرافت ندارند. حساسیت زیاد باید داشته باشید و بیماران اون دکتر را از نزدیک چک کنید.

گول تبلیغات اینستا و … را هم نخورید.( من خوردم که میگم) فقط نمونه کار را حضوری وقت بزارید داخل کلنیک ببینید و عجله نکنید. عکسهای نمونه کار، قسم می خورم که یکی از صدها عمل است که مشکل نداشته وگر نه خرابکاری ها زیاده و باید حضوری بیماران را دید و قضاوت کرد.

نکته آخر را هم بگم که هیچ گاه از بخیه های معمولی نباید در جراحی زیبایی استفاده کنید. فقط بخیه زیر جلدی انتخاب کنید، الان تمام دنیا دارند بخیه زیر جلدی میزنند با نخ خوب ولی دکترایی هستند که در ایران هنوز هم بخیه عمل زیبایی را مثل بخیه جراحی های اضطراری با نخ معمولی و روکار می زنند.

به امید ترمیم بخیه نباشید بلکه قبل عمل نوع بخیه و نخ را با جراح انتخاب کنید.  

خلاصه آگاه باشید که تخلف و گول زدن جراحان زیاده

بنظرم برای ترمیم چشمت فقط برو پیش دکترمحمدصادق حقپرست منو مامانمم پیشش عمل شدیم مادرمم ترمیم بود واقعا معجزه کرد دستش شفاست چون هیچ جای بخیه نیست چشمامونو بزرگ و آهویی کرده دکترشمم متخصص چشم هست و روزی که رفتم پیوند و ترمیم هم داشت با گل اومده بودن اوناهم چشماشون خیلی خوشگل شده بود

انقدر این پست هرروز میذارم تا هیچ دختر جوونی اشتباه منو تکرار نکنه و قدر صورت طبیعی خودشو بدونه

کار درست رو میکنی واقعا بعضی جراحای ایران سلاخن و بیسواد منم تو ۳۸ سالگی عمل کردم پلک بالام رو اونقدر برداشته چشمام گود و اندازه نخود شده درستم ننیشه جشم یعنی بافت چشم وقتی برداشته بشه جایگزین نداره میگن فقط گذشت زمان اونم شاید بهترش کنه شما الان بهتر شدی یا نه؟