2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 134852 بازدید | 268 پست
آره بی حسی هاش که افتضاح بوده فقط درد میکشیده و ۳ نفر دوتا دستاشو گرفته بودن جای همین دکتر سیدحسن با ...

همه عمل کردن جیغ و دادنکردن

احتمالا خاله تو خیلی سلیطست

همه دکترا تو مطب با بی حسی انجام میدن

البته خالتون از دکتر بینیشم شاکی بوده رفته شکایت کرده مثل اینکه🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی خدا لعنتش کنه بابایی رو  الان خاله من۲ماهه عمل کرده چشماش گود شده ابروهاش اومده پایین کار ...

خالت از عمل دماغشم شاکی بوده بنظرم بهتر عمل زیبایی کلا نکنه چون اخلاق و شعور نداره

به اسی نگفتم که

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اسی واسه گود شدن که منم گو شد الان بعد یکسال جا افتاده و دیکه گود نیستواسه فاصله چشم و ابرو که طبیعی ...

عزیزم شما که بلفارو انجام دادید گفتید چشماتون بعد یکسال دیگه گود نیست میخواستم بپرسم چشماتون با بلفارو کوچیک هم شد؟یا فقط گود بود

سلام عزیزم الان چشات خوب نشده کاش چند وقت پیش پستتو میدم ۱۶ روزه عمل کردم چشام گود شده همه میگن کوچی ...

عزیزم شما که گفتید چشماتون گود و ریز شده الان در چه وضعیتی هستید بعد از گذشته چند ماه هنوز گود و ریزه یا مثل قبل کشیده شده؟منم الان یک ماهه عمل کردم و چشمام ریز و گرد شدن و خیلی خیلی ناراحتم خواهش می‌کنم جوابمو بده

عالیه منکه توصیه میکنم این قبل و بعد منه منکه راضیم

من دو سه ماه دیگه مجلسمه بنظرتون عمل کنم تا اون موقع خوب میشه؟ یا بذارم بعد مراسم . میدونید چون افتادگی دارم میترسم آرایشم خوب از کار در نیاد و هم مژه رو چشمم نشینه قشنگ ...و اینکه هزینش چقدر میشه . آیا واقعا مفید بوده براتون 

من دو سه ماه دیگه مجلسمه بنظرتون عمل کنم تا اون موقع خوب میشه؟ یا بذارم بعد مراسم . میدونید چون افتا ...

تا دوماه خوب میشه البته به پوستتونم بستگی داره خیلیا بعد ده روز حتی رد بخیه هم مشخص نبود 

من عمل کردم خیلی راضی ام چند نفرم که میشناسم عمل کردن خوب شدن منکه هرلحظه جلوی اینه ام خیلی خوشحالم ...

سلام عزیزم تهرانین؟ کدوم کلینیک پیش کدوم دکتر بلفا انجام دادی؟میخوام برم میترسم دکتر خراب کنه چشامو.معرفی کن اگه راضی هستی از دکترت برم پیش اون

سلام عزیزم تهرانین؟ کدوم کلینیک پیش کدوم دکتر بلفا انجام دادی؟میخوام برم میترسم دکتر خراب کنه چشامو. ...

سلام گلم من کلینیک لیندو عمل کردم دکتر کیانی بودن اون موقع الان فکر کنم دکترشون عوض شده باز تماس بگیرید باهاشون اسم دکترو بپرسین من از عملم راضیم