2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 135013 بازدید | 268 پست
چون دکتر بخاطر نشر اکاذیب ازش از خودش و سایت شکایت کرده.من پیش دکتر سید حسن بابایی عمل کردم بلفارو ک ...

اتفاقا داشته راستشو میگفته‌ چون زور دکتر زیاده تعلیقش کردن . وگرنه چه دلیلی داره بیاد پشت سر یه دکتر الکی حرف بزنه عکسشم داد چند صفحه ی قبل تر از این .من دیدم . مگه میشه یه نفر الکی از دکتر بد بگه اخه 😑😑😑😡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس نمیزاری؟

نه نمیذاره چون فک کنم راستشو نمیگه الکی میخواد دکترو خراب کنه ، چون کار دکتر بابائی عالیه واقعا یکه تو مشهد من خالم و مامانم پیشش جراحی کردن خودمم الان پنج ماه از عملم میگذره راضیم 

شایدم بنده خدا پوستش خوب نیست یا فرم چشم و ابروش 

بعضیا کلا از خودشون راضی نیستن

تجربه من اینه که به هیچ وجه پیش دکتری که جراحی پلاستیک نیست عمل انجام ندین چون ظرافتهای عمل زیبایی ر ...

وایی عزیزم میشه در مورد عمل بلفاروپلاستی کمی راهنماییم کنی چه سوال هایی از دکتر بپرسم؟  هوووم دیگه نمونه کارا شو از نزدیک ببینم دیگه چی کار کنم؟ من اصفهانم قشنگم اگه دکتر خوبی تو اصفهان سراغ داری بهم بگو، بخدا سر ی عمل سادم ادم باید قد ی دنیا استرس بکشه من سنم کمه 18 سالمه قراره بریم عراق واسه همین میخوام انجام بدم عمل پف چشم رو ولی خیلی استرس دارم لطفا کمک کن از تجربه ات بگو 🙏🏻♥😘

میدونی شاید اگه یه دکتر متخصص و حرفه ای این کارو انجام میداد چشمت این جوری نمیشد من خودم میخوام عمل ...

سلام شما تحقیقتون نتیجه ش چی شد ؟ درمورد دکتر خوب برای بلفاروپلاستی؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
عزیزم شما که گفتید چشماتون گود و ریز شده الان در چه وضعیتی هستید بعد از گذشته چند ماه هنوز گود و ریز ...

سلام میشه جواب منو بدین؟ چشاتون چطوری بود که الان ریز و گود شده؟ فقط پف داشت یا افتادگی ابرو ؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد 
سلام عزیزم اسم دکتری که خواهرتون عمل پف چشمش رو انجام داده بود رو می گید؟ لطفا خیلی برام مهمه

عزیزم دکتر سلطانی اصفهان

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞