2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 135232 بازدید | 268 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر سلطانی اصفهان

عزیزم اسم کوچیک دکتر هم میتونین بگین؟؟؟منم اصفهانم دنبال یه دکتر خوب برای بلفاروپلاستی می گردم 

میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم
عزیزم اسم کوچیک دکتر هم میتونین بگین؟؟؟منم اصفهانم دنبال یه دکتر خوب برای بلفاروپلاستی می گردم

کامنت بالا گفتم عزیزم

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
وایی عزیزم میشه در مورد عمل بلفاروپلاستی کمی راهنماییم کنی چه سوال هایی از دکتر بپرسم؟ هوووم دیگه ن ...

عزیز من دیر پیامت را دیدم. 

توضیح دادم که روی دکترت حیاسیت به خرج بده و نمونه کارهاش را از نزدیک ببین. گول اینیستا و … نخور. آنکه تبلیغاتش بیشتره، نیاز داره به اون تبلیغات چون اونقدر خرابکاری کرده که دیگه مشتری هاش پریده و باید تبلیغ کنه.

پیش دکتر چشم که جراح عمومیچشم یا بیماری های چشمی است نره چون از جراحی پلاستیک چیزی نمودونه و فقط دوره کوتاه فوق تخصصی زیبایی داره ولی در مورد تمییز در آوردن زیبایی جراحی اطلاع نداره. 

سلیقه جراحی پلاستیک هم مهمه، برو نمونه کاهاش را از نزدیک و بدون آرایش( حتمن بدون آرایش) ببین. 

منم انجام دادم تهران پیش دکتر محمدصادق محمدزاده جراح چشم اصلا راضی نیستم کارش خیلی بد بود و خط بخیه پلکم سفید مونده لیزرم کردم هیچ تغییری نکرد

قرینه نبودن و بی حسی پلک که یه طرف کلا با جای بخیش نمیدونم چیکار کنم

برای انجام بلفارو یه دکتر خوب پیدا کنید جراح پلاستیک یا اگرم جراح چشم بود دقت کنید تخصص زیبایی رو داشته باشه و همچنین سلیقه و کارهاش رو حتما به تعداد زیاد از نزدیک ببینین پیج ها همش الکیه

و حتما دکترتون از چاقوی لیزری و بخیه ی ظریف لیزری و یک تیکه و نخ بخیه خوب استفاده کنه

دکتر من که اصلا قبل عمل ندیده بودم واتساپ پیام دادم و فقط بیعانه گرفت بعدش فهمیدم چه گندی زدم دکتر ...

دقیقا دکتر منم محمد علیزاده تهران هست ۲۰ روز عمل کردم اصلا ویزیت نکرد واتساپ بیانه رو گرفت و بعد عمل کرد و پلک راستم از پایین به سمت گونه افتادگی پیدا کرده واقعا اطلاع رسانی کنید فوق تخصص جراح پلک هم هست مثلا 

منم ۲۰ روز انجام دادم پلک پایین و یکی از چشمام پلکش کج شده و به سمت گونه ام کشیده شده و دکتر میگه خوب میشه ولی امیدی ندارم دکتر دیگه ای گفت زیادی پوست برداشتن دکترم فوق تخصص جراح پلک بود محمد علیزاده تهران