دوستان من سه ماهه انجام دادم، بعد از عملم هر روز آرزوی مرگ میکنم. بزرگترین اشتباه زندگیمو کردم. این سه ماه برام اندازه سه سال گذشته. فرم ابروهام ریخته بهم. فاصله چشم و ابروهام کم شده. یک پلکم کوتاه از اون یکی شده. چشمام گرد و گود شدن. دکترم هم همش بهم میگه تو روز اول رضایت نامه امضا کردی کار من خیلی هم خوبه. هرروز گریه میکنم و همه بهم میگن خیلی بد شدم و سنمو زیاد نشون میده.
بنظرم این عمل برای بعد پنجاه سالگی و بدرد افتادگی پلک میخوره اطرافیان من انجام دادن قشنگ بیست سال جون تر شدن بشدت زیبا ست ..بستگی به دکتر و هزینه و تخصص و تعداد مراجعه کنندهش داره..باید قبل از رفتن نمونه کاراش و ببینید که بدلتون میشینه یانه...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
پیمان سلیمی نژاد هم خیلی بده تو صورت بیماراش فقط میرینه اونم مشهده حواستون باشه پیشش نرین ای کاش میرفتی پیش دکتر شهریار حبیبی بهترین جراح پلکه مشهده تو گلشهر مشهد یعنی کل چش بادومیای مشهدو تبدیل کرده به انجولیا جولی من خودم یه دختر افغانی رو دیدم شبیه جومونگ بود بعد عمل چشاش شبیه الناز شاکردوست شده بود
آره بی حسی هاش که افتضاح بوده فقط درد میکشیده و ۳ نفر دوتا دستاشو گرفته بودن جای همین دکتر سیدحسن بابایی فقط ازدرد جیغ میکشیده خواهشا اطلاع رسانی کنید کسی جای این دکتر نره
آره بی حسی هاش که افتضاح بوده فقط درد میکشیده و ۳ نفر دوتا دستاشو گرفته بودن جای همین دکتر سیدحسن با ...
خاک دو عالم بر سرش
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
واقعاااا دکتر باید اینجوری باشه نه اینکه هرکی اومد سریع بگه باشه بیا عملت کنم
دکتر من که اصلا قبل عمل ندیده بودم واتساپ پیام دادم و فقط بیعانه گرفت بعدش فهمیدم چه گندی زدم دکتر محمد علیزاده تهران البته واسه کسایی که واقعا نیاز دارن خوب انجام میده ولی همه رو جراحی میکنه و اونایی که افتادگی ابرو دارن بد میشن