2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 134726 بازدید | 268 پست

بنظرم این عمل برای بعد پنجاه سالگی و بدرد افتادگی پلک میخوره اطرافیان من انجام دادن قشنگ بیست سال جون تر شدن بشدت زیبا ست ..بستگی به دکتر و هزینه و تخصص و تعداد مراجعه کنندهش داره..باید قبل از رفتن نمونه کاراش و ببینید که بدلتون میشینه یانه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهوش بوده خالت که دیده سیگار میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با بیحسی انجام میدن

مهمترین کاری که یک پدر می تواند برای فرزندانش انجام دهد  این است که عاشق مادرشان باشد 💑 چون فرزندان با خنده مادر می خندند و با گریه مادر می گریند ..⚘         
با بیحسی انجام میدن

واااااااای اصلا طاقت ندارم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دکتر بابایی در مشهد. جراح عمومی هم هست

پیمان سلیمی نژاد هم خیلی بده تو صورت بیماراش فقط میرینه اونم مشهده حواستون باشه پیشش نرین ای کاش میرفتی پیش دکتر شهریار حبیبی بهترین جراح پلکه مشهده تو گلشهر مشهد یعنی کل چش بادومیای مشهدو تبدیل کرده به انجولیا جولی من خودم یه دختر افغانی رو دیدم شبیه جومونگ بود بعد عمل چشاش شبیه الناز شاکردوست شده بود 

بهوش بوده خالت که دیده سیگار میکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آره بی حسی هاش که افتضاح بوده فقط درد میکشیده و ۳ نفر دوتا دستاشو گرفته بودن جای همین دکتر سیدحسن بابایی فقط ازدرد جیغ میکشیده خواهشا اطلاع رسانی کنید کسی جای این دکتر نره 

آره بی حسی هاش که افتضاح بوده فقط درد میکشیده و ۳ نفر دوتا دستاشو گرفته بودن جای همین دکتر سیدحسن با ...

خاک دو عالم بر سرش

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

واقعاااا دکتر باید اینجوری باشه نه اینکه هرکی اومد سریع بگه باشه بیا عملت کنم

دکتر من که اصلا قبل عمل ندیده بودم واتساپ پیام دادم و  فقط بیعانه گرفت بعدش فهمیدم چه گندی زدم دکتر محمد علیزاده تهران البته واسه کسایی که واقعا نیاز دارن خوب انجام میده ولی همه رو جراحی می‌کنه و اونایی که افتادگی ابرو دارن بد میشن