2777
2789
عنوان

هیچ وقت عمل بلفاروپلاستی انجام ندین، چون پشیمون میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 134727 بازدید | 268 پست
انقدر این پست هرروز میذارم تا هیچ دختر جوونی اشتباه منو تکرار نکنه و قدر صورت طبیعی خودشو بدونه

خب من پلک چشمام قرینه نیستن خجالت میکشم چیکار کنم

عمل نکنم؟

خب یه عکس بده ببینم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه میخواستم واسه مامانم نوبت بگیرم عمل کنه.پشت پلک هاش افتادگی پیدا کردن.

راضی نیستی یعنی؟شاید چون اوایله اینجوری نشون میده.زمان بگذره بهتر شه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
شما انجام دادی؟

عکس بده اسی

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
نه منم گول عکس های پیجشو خوردم هیچکس هم منو راهنمایی نکرد

میدونی شاید اگه یه دکتر متخصص و حرفه ای این کارو انجام میداد 

چشمت این جوری نمیشد 

من خودم میخوام عمل کنم ولی در آینده از همین الان دارم درباره دکترا تحقیق میکنم

زن عموی من انجام داد خیلی خوب شده.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//