2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 81 پست
از صدا که نه ولی ممکنه یجا گیر کرده باشه 

آهان

نمیتونه که گرسنه بمونه اگه باشه میاد بیرون نه؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق داری منم خیلی میترسم

دارم سکته میکنم بخدا کل بدنم میلرزه میخوام برم آشپزخونه 

دوشبه از ترس نمیخوابم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
خونتون ویلاییه؟

آره و قدیم ساز

ترس نداره خودتو بزن بیخیالی

وای اصلا نمیتونم همش حس میکنم یه چیزی از رو کابینت بردارم یا در کشو هارو باز کنم الان یه موش ازش میاد بیرون

عطر دنبه تازه به سرعت جذبش می کنه.

کاش زودتر تاپیک میزدم 

دیگه تا شب نیستم خونه

اگه فردا یاامشب دنبه بذارم میشه؟

چسبا خاصیتشون چندروزه از بین میره؟

پس همونه.یهو هوری دلم ریخت.اخه جدیدا خیابونا پر موش شده.یه درصد فکرشو نمیکردم داخل خونه ام بیان شما ...

دقیقا دقیقا دقیقا منم اصلاااااا باورم نمیشد موش بیاد خونمون

فکر کن چشمتو باز کنی ببینی یه موش زیر گازه

تاالان گربه و مارمولک های بزرگ و عنکبوت بزرگ و....اومده بود داخل خونه ولی اصلا فکرشم نمیکردم موشم بیاد