2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 81 پست
ببین اگه بچه کوچبک نداری. سم شکلاتی بخر . موش میخوره و خونریزی میکنه و میره بیرون میمیره.. تله موش ...

ببخشید عزیزم این سمی که میگی رو موش حتما میخوره دیگه؟

چون چسبه اصلا بدرد نخورد

سه روزه گذاشتم ولی نچسبیده بهش.

بااینکه مطمئنم موشه تو خونست

یه جا ادرارش رو دیشب دیدم رو کابینت

روی رختخوابامم چندتا فضله پیدا کردم

بعداینکه حتما میره بیرون میمیره؟

چون امروز تمام درزارو میخواییم ببندیم یا اینکه تو خونه یه جا میفته میمیره باید حالا دنبالش بگردیم ببینیم کجاافتاده؟؟؟

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید عزیزم این سمی که میگی رو موش حتما میخوره دیگه؟ چون چسبه اصلا بدرد نخورد سه روزه گذاشتم ولی ...

والا من برای محل کارمون از یه شرکت گرفتم که کارشون همینه.

منم جسد موش رو ندیدم. 

ولی میتونی تله بزاری. منم اول چسب گذاشتم. طعمه رو برمیداست و میرفت.

والا من برای محل کارمون از یه شرکت گرفتم که کارشون همینه. منم جسد موش رو ندیدم.  ولی میتونی ت ...

آخه تله میگن واسه موشای کوچیک بدرد نمیخوره

اینکه ۴تا چسب رو بدون دست زدن مستقیم و ۲بار عوض کردن طعمه ها سالم موندن و بهشون نچسبیده یعنی ممکنه الان تو خونه نباشه؟؟؟

امروز میخوام برم از همین سم شکلاتی بخرم

زیر همه کابینتا و یخچال و کمددیواریا میذارم

امیدوارم زودتر شرش کنده شه از سرم

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
آخه تله میگن واسه موشای کوچیک بدرد نمیخوره اینکه ۴تا چسب رو بدون دست زدن مستقیم و ۲بار عوض کردن طعم ...

تله هم خوبه.

والا موش خیلی زرنگه. من با شرکت مشورت کردم و اخرش سم ریختم.

چسب و تله به ما جواب نداد.

موشش خیلی بزرگ بود. میدیدمش تو دوربینها.

به این شرکتهام میتونی زنگ بزنی.

شما موش رو پیدا کردید بالاخره؟ ما چسب گذاشتیم، تله گذاشتیم، سم ریختیم رو پنیر اطراف خونه گذاشتیم ولی سمت هیچی نمیره. چن روز از خونه رفتیم بیرون وقتی برگشتیم گفتیم حتما مرده اما هرجا گشتیم نبود. شوهرم گفت خاکای گلدون ریخته بیرون، همینجور ک خاک گلدونارو زیر و رو میکرد موشه پرید بیرون رفت تو آشپزخونه. اونجا ک میره دیگه نمیبینیمش. خاک دوتا از گلدونامو سوراخ کرده بود من همه گلدونامو انداختم دور. منم هیچوقت تو خونه نیستم از بس ک میترسم. دارم دیوونه میشم زندگی نمونده برام

شما موش رو پیدا کردید بالاخره؟ ما چسب گذاشتیم، تله گذاشتیم، سم ریختیم رو پنیر اطراف خونه گذاشتیم ولی ...

سلام عزیزم خوبی؟ امیدوارم تاالان موشه رو پیدا کرده باشین

نه گلم ماهم پیداش نکردیم و من هنوز توهم موش دارم

بااینکه هیچ نشونه ای ازش تو خونمون نیست نه فضله ای نه چیزی

ماهم چسب گذاشتیم و گندم سمی ولی فایده نداشت و پیداش نکردیم

چندروز رفتیم بیرون از خونه ولی به چسبا نچسبید

فقط اینکه همه سوراخ سنبه های خونه رو گرفتیم

بعد من هی حس میکردم این تو خونه ست شوهرم لباسشویی رو گشید جلو دیدیم بعله !!!! پشت لباسشویی دوتا سوراخ اندازه کله من هست قشنگ راحت تردد میکردن واسه خودشون نون و برگ خشک گلدون واسه خودشون جمع کرده بودن دم لونه(حسم میگم چندتا بودن)

شوهرم همون لحظه سیم ظرفشویی پر کرد تو سوراخا فرداشم سیمان زد روش دیگه از اون به بعد اثری ازش ندیدم فکر کنم همونجا موند ولی هنوزم توهم دارم...