2777
2789
عنوان

موش اومده خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3284 بازدید | 81 پست
خونه کجاست ویلایی هستش مرگ موش بزن 

تهران

خونه قدیم ساز با کلی سوراخ سنبه تو در و دیوار

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بترسی بدتر میشی 

من خیلی ترسوام اصلا نمیتونم دل گنده شم

ازهمه حیوونا میترسم از همشون بلا استثنا

اگه امضامو میخونی واسه سلامتی پسرم یه صلوات بفرست لطفا😊حاجتم رو از امام رضا گرفتم...خدایا شکرت که هستی و برامون خدایی میکنی💖دخترم و پسرم همه زندگی منن💝💞
زنگ‌بزن آتش نشانی 

میان واقعا؟

من اگه موش بیاد خونمون ، خونه رو واگذار میکنم به موش🤐 خودم فرار 

دقیقا منم همینکارو کردم

فکر کن خونه مادرشوهرم نمیرم روزای معمولی پاشدم ساعت ۸صبح د فرار

شبم شوهرم به زور برم گردوند

آره و قدیم ساز

از یه سوراخی از قرنیز دیوار اومده بیرون اون سوراخ رو گیر بیارین بپوشونین بگچی چیزی شایدم از سوراخ را آب اومده موش از کوچکترین سوراخی که فکرش رو کنین بیرون میاد مخصوصا که گفتی ریزه 

ناخودآگاه یاد فیلم ابلق افتادم

‌‌‌‌‌‌دختر شمالی🌿🌾                    دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت...                             من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود...                                                           خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
از یه سوراخی از قرنیز دیوار اومده بیرون اون سوراخ رو گیر بیارین بپوشونین بگچی چیزی شایدم از سوراخ را ...

روی اوپنمون یه سوراخ بزرگ هست

یه کوچولو گچ الکی و شل ول زده بودن روش

یعنی دست میزدی گچه میفتاد

چندروز پیش دیدم گچ اونجا افتاده زمینا

نگو از همونجا اومده

دقیقا منم همینکارو کردم فکر کن خونه مادرشوهرم نمیرم روزای معمولی پاشدم ساعت ۸صبح د فرار شبم شوهرم ...

کنار دیوارای بیرونی خونه گوگرد بریز

یک کچ ساختمانی بگیر همه سوراخارو پر کن

درب ورودی هم باز نزار ..برا پنجره ها توری نصب کن

ناخودآگاه یاد فیلم ابلق افتادم

چرا

اطلاع بده از بیرون بیان خونه رو سمپاشی کنن،خودشون بلدن.یا اینکه صورتت رو بپوشون یه جا اسپندی بزار و ذغال داغ،بعد ربع کیلو پودر فلفل بریز توش،سریع خونه رو خالی کنید ،اجازه بدید خوب بسوزه،بعد یکی دو روز بیایید