2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آرمیتاژ حتما یه سری بزن.اگه قیمت برات مهم نیست البته.

پاساژ خورشید تو احمدآبادم خوبه.

صنایع  دستی هم سمت طرقبه زیاده.الماس شرقم رومیزی و .....کارای دست داره.

رستوران هم پسران کریم تو آلتون،و مهستان تو هفت تیر روبروی برج آرمیتاژ غذاهاش محشره.

تو طرقبه هم ارم و ملل و تخت جمشید خوبه.

بلوار سجادم برای خرید لباس و کیف و کفش خوبه.

احمدآبادم واسه خرید کفش خوبه.اکثر چرم ها اونجا شعبه دارن مثه چرم مشهد بوفالو سفید چرم نفیس و.....

بهترین منطقه مشهد اسی جان بولوار سجاد هست اونجا اگه لباسای خوب میخوای میتونی بری پر از پاساژ و مغازه است بعدم سه راه راهنمایی و احمد آباد که مانتو فروشی هستن بیشتر . برج سلمان . آرمیتاژ.  منطقه چهار راه آزادشهر و امامت . صیاد شیرازی که چند تا پاساژ کنار هم داره لباساش هم قشنگه . پروما . یه جایی هم هست پاساژ فردوسی پایین شهر هست طلاب اما خیلی بزرگه پارک بازار هم روبروش هست تازه باز شده اونم پاساژ بزرگی هست . اول طرقبه هم که پر از فروشگاهه

اطراف حرم بازار رضا هست آدرس بگیرید بعد برید طبقه بالاش دالا دالان هست که هر کدوم مخصوص یه چیزی هست مثلا یه قسمت فقط زعفران یه قسمت فقط نگین های عقیق و فیروزه و... یه قسمت نقره ، حتما تشریف ببرید چون بازار بی نظیری هست البته طبقه همکفش اصلا خوب نیست والبته همه البسه هست فقط بالا

واسه رستوران هم اگه قیمت مطرح نیست واستون برید طرقبه رستوران حمید بلبل ( فک کنم اسم روی تابلو چهار فصل هست پایینش ریز نوشته حمید بلبل) غذاش بی‌نظیر هست 

من اکثر رستوران‌های طرقبه و شاندیز و رفتم این یه چیز دیگه س