2777
2789

من همسرم ن نمی‌گیم هرچی بخاد می‌خریم هراسباب بازی هرخوردنی مثلا غذا درس کنم بگ ن فلان چیزو میخام سریع زنگ میزنم رستوران میارن براش و بیرون برم همچنین ....ولی دور اطرافم هستن کسانی وضع مالیشون از من خیلی بهتره ولی نمیخرن چرا ....و اینک بچه پر توقع نشه اخه وقتی میگیرم انقد ذوق میکنه گ بوس میکنه میگ مامان عاشقتم عاشق اینجور دیدنشم.....ولی یه سری ها ک وًضع خوبیم دارن نمیخرن چ را

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچت یه بد غذایی بشه بیا و ببین 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چون بچه یاد میگیره همه چی راحت به دست میاد

واسه هیچی نیاز نیست صبر کنه

لازم نیست هیچ تلاشی کنه که چیزی به دست بیاره

مادرپمن هم رفتار شما رو داشت در برابر من الان یکم لوس شدم که از اخلاقم متنفرم  دارم سعی مبکنم درستش کنم

نسبت به هم سن و سالام خیلی عقبم از لحاظ استقلال 

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

نه الان خواسته هاش کوچیکه میتونم بعدا که خواسته هاش بزرگ شد نتونم دیگه تحمل نه شنیدن نداره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️