2777
2789
عنوان

تجربیااا میشه بیاین لطفاا

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 67 پست
ممنون عزیزم چه کتابایی رو برای هر درس پیشنهاد میکنی؟ من پرس و جو کردم بیشتر میگفتن خیلی سبز برای زیس ...

ببین من برای زیست خیلی سبز ریاضی خیلی سبز شیمی خیلی سبز فیزیک خیلی سبز و میکرو گاج بهت پیشنهاد میدم

اینا کتابایی هستن که سطح متوسط و استانداردی دارن شما چون دهمی و تازه داره مطالب یاد میگیری این کتابا براتون مناسبه 

بعدا تابستون که دهمت تموم شد سطح کتاباتو بالا ببر مثلا زیست ایکیو شیمی مبتکران فیزیک نشرالگو و ریاضیم ایکیو

از من به تو نصیحت اگه مدرست دولتی تحت تاثیر بچه های کلاس قرار نگیر چون بچه های دهمی اکثرا تو فاز تست و کنکور نیستن و تست بزن بعدا میری دوازدهم میفهمی چقدر جلویی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من برای زیست خیلی سبز ریاضی خیلی سبز شیمی خیلی سبز فیزیک خیلی سبز و میکرو گاج بهت پیشنهاد میدم ...

مرسیی قشنگم به نظرت تابستون دهم رو پیشخونی کنم؟

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

مرسیی قشنگم به نظرت تابستون دهم رو پیشخونی کنم؟

تجربه من از کنکور برای دهم شیمی و فیزیک و زیست با تدریس معلمای مدرسه پیش برو 

برا ریاضی خواستی کلاس برو ریاضیت از پایه قوی شه اگه میخوای و شرایطشو داری خیلی مفیده

اگه مدرسه کلاس میزاره برو ولی اگه میخوای خودت بخونی نمیخواد استراحت کن از مهر قوی شروع کن😘

اها ممنون هنوز که ثبت نام نکردم فرم هدایت تحصیلی نیومده..

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تجربه من از کنکور برای دهم شیمی و فیزیک و زیست با تدریس معلمای مدرسه پیش برو  برا ریاضی خواستی ...

اگه کلاس زبانو تو تایم مدرسه هم ادامه به مشکل میخورم یا میتونم ادامه بدم؟ خیلی ساله دارم میرم ولی فقط تابستون. دوست دارم تمومش کنم. کانون زبان ایران میرم کلاساشم دو جلسه در هفتس 1.5 ساعت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم بستگی به خودت داره  ترم چند کانونی؟

تابستون میرم بیسیک3 البته سطحم بالاتر بود ولی تعیین سطح ک کردم انقددد ساده پرسید انگار نمیخاست برم ترم بالاتر    

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم کانون میرفتم نمیتونستم ادامه بدم تا کتاب پری اینترمدیا خونده بودم

اها خب اون ترما دیگه فکر میکنم خیلی سنگین باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زبان برو مدرسه ببین میتونی ادامه بدی یانه 

باشه مرسی  

ببخشید انقد سوال میپرسم شما قلم چی یا گزینه دو و ایناهم میرفتی؟ از کلاس چندم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40