2777
2789
عنوان

تجربیااا میشه بیاین لطفاا

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 67 پست
من با معدل بالااا دیپلم تجربی گرفتم ولی دارم زبان میخونم. مهم ترین چیزس که میتونم بهت بگم اینه که ا ...

من به درساش علاقه دارم فقط خودم فکر میکنم فیزیکم یه خورده ضعیف تر از بقیه درساست در حد مدرسه خوبه همیشه 20 میگیرم علومو ولی مثلا مسائل خارج از کتابو شاید نتونم حل کنم به نظرت ب مشکل برمیخورم تو دبیرستان؟

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

منم همین بودم یکی بهم گفت این چیزی که نهم شدی و اینقدر خوب بودی با دبیرستان زمین تا آسمون فرق میکنی ...

نمرت تو دبیرستان چطور بود؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به درساش علاقه دارم فقط خودم فکر میکنم فیزیکم یه خورده ضعیف تر از بقیه درساست در حد مدرسه خوبه هم ...

ببین

دبیرستانو میتونی بگدرونی با کلاس یا کتاب یا هر نمره ای.

به این فکر کن آینده شغلیشو دوست داری یا نه

این مهمه

برای کنکور هر رشته ای سخته ولی اگه علاقه داری خیلی راحت تر میتونی رتبه خوب بیاری 

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه همه نمره درسام خوبه برا همینم نمیدونم دقیقا کدوم رشته برام بهتره

اگر حفظیاتت قویه خیلی و راحت مطالب رو میتونی تو ذهنت نگهداری برو انسانی

اگه محاسبات علاقه داری برو ریاضی

اگه عاشق مفهمومی خوندن و رفتن توی عمق مطالبی و از خون وچیزای چندش نمیترسی و حفظیاتتم خوبه محاسباتتم خوبه برو تجربی

هر کدوم از رشته هارو برو شغل هاشو نگاه کن بعد همرو یکی یکی سرچ کن تو یوتویوب تو اینستا دانشجو هاشونو ببین با چشم باز انتخاب کن

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
ااز تابستون سال یازدهم بکوب شروع کردم... دهمم رو با تست کامل جمع کردم... ی سال پشت کنکور موندم... سا ...

وایی خوش بحالت موفق باشی

اخه خیلیا شنیدم میگن از تابستون نهم به دهم باید شروع کرد به نظرت تابستون پیش خوانی کنم دهمو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین دبیرستانو میتونی بگدرونی با کلاس یا کتاب یا هر نمره ای. به این فکر کن آینده شغلیشو دوست داری ...

اره خب تقریبا همه رشته هاشو دوست دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر حفظیاتت قویه خیلی و راحت مطالب رو میتونی تو ذهنت نگهداری برو انسانی اگه محاسبات علاقه داری برو ...

حفظیاتم خوبه ولی درکل از حفظ کردن مطالب خوشم نمیاد و انسانی درسایی مثل تاریخ و فلسفه و منطق داره که هیچ علاقه ای ندارم برای ریاضی درکل ریاضیو خیلی دوست دارم اما میگن ریاضی اینده شغلی نداره برای دخترا درکل یجورایی انگار جز تجربی به چیزی علاقه ندارم ولی یه ترسی هست ک باعث میشه شک کنمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من نمراتم خیلی بالا بود معدلم بیست شد  حتی ازمونای مرآت و گزینه رو می دادیم درصدام خیلی بالا ب ...

چه خوب افرین بهت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه درسخونی بیا چیز ترسناکی نیست ولی از دهم تستی بخون

ممنون عزیزم چه کتابایی رو برای هر درس پیشنهاد میکنی؟ من پرس و جو کردم بیشتر میگفتن خیلی سبز برای زیست مبتکران برای شیمی فیزیک گاج و ریاضی مهروماه شما چ کتابایی داشتی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چه خوب افرین بهت

بله اون موقع خوب بود ولی الان چی که نشستم پشت کنکور و هرروز افسرده تر میشم 

خواهش میکنم اگر رفتی تجربی و ذره ای احساس کردی همون سال دهم نمی‌کشی یا هرچی سریع تغییر رشته بده 

بله اون موقع خوب بود ولی الان چی که نشستم پشت کنکور و هرروز افسرده تر میشم  خواهش میکنم اگر رف ...

مرسی از راهنماییت امیدوارم قبول بشی تو رشته مورد علاقت:)

1
5
10
15
20
25
30
35
40