2777
2789
عنوان

تجربیااا میشه بیاین لطفاا

435 بازدید | 67 پست

من امسال میرم دهم هنوز انتخاب رشته نکردم 

به تجربی علاقه دارم ولی همه میگن خیلی سخته رشته ی دیگه ای هم دوست ندارم ولی میترسم برم تجربی پشیمون شم ..

اگه رشتتون تجربیه میشه بگین سختیش چقدره و راضی هستین از رشتتون؟

فقط 35 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اهل تلاش و درس خوندنی برو تجربی قبول میشی نگران نباش علاقه مهم ترینه

با درس خوندن مشکلی ندارم معدلمم تا حالا از 19.95 کمتر نشده ولی بازم خیلی میترسم مخصوصا از کنکور...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه جا نمیزنی ،ناامید نمیشی ،روحیه ت خوبه  

برو 

چون دهم کاملا ب بی هدف و ترسو میشی اما باید خودتو بکشی بالا یازدهم دوازدهم پیشرفت چشم گیری خواهی داشت 

کنکور نباید روحیه ت و از دست بدی

💕🌸☘️🌹

اگه علاقه داری برو... ولی باید براش ب طور مستمر حداقل روزی 8 ساعت بخونی... من خودم تجربی بودم، اگه دوباره برگردم ب عقب بازم تجربی رو انتخاب میکنم ولی خیلی از دوستام همون سال اول پشیمون شدن رفتن ی رشته دیگ

من تجربی بودم ولی خب چون علاقه داشتم وتلاش زیادی هم براش کردم برام سخت نبود

ببخشید الان تموم کردین یا دانش اموزین هنوز؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اگه تو  میری دهم درسای دهم رو خیلی خوب بخونی جوری که یاد بگیری..یازدهم هم که بیای همینجوری مثل دهم خوب کار کنی،دیگه دوازدهم که برسی اونقدر روت فشار نخواهد بود..من خودم دهم یازدهم رو خوب کار نکردم ،دوازدهم که اومدم ببخشید مثل خر گیر کردم تو خره..چون مجبور شدم سه تا پایه رو کار کنم و خیلی اذیت شدم

اگه جا نمیزنی ،ناامید نمیشی ،روحیه ت خوبه   برو  چون دهم کاملا ب بی هدف و ترسو میشی ...

ممنون عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه علاقه داری برو... ولی باید براش ب طور مستمر حداقل روزی 8 ساعت بخونی... من خودم تجربی بودم، اگه د ...

کنکور قبول شدین؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین اگه تو  میری دهم درسای دهم رو خیلی خوب بخونی جوری که یاد بگیری..یازدهم هم که بیای همینجوری ...

ممنون از راهنماییت. من فقط مشکلم اینه که خیلی استرسیم میترسم برام مشکل به وجود بیاره این مسئله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه علاقه داری برو... ولی باید براش ب طور مستمر حداقل روزی 8 ساعت بخونی... من خودم تجربی بودم، اگه د ...

مرسی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40