2777
2789
گلم اگه دیگه واقعا سایددوست داری باید یدونه فریزر صندوقی.یا کشودار کوچیک جدا بگیری چون سایدواقعا فری ...

اتفاقا دوست مامانم حرف شماروزدامادوس ندارم آشپزخونم شلوغتربشه نمیتونم یه یخچال جدابزارم باز داخل فریزرسایدچقدرحدوداجامیگیره؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایدسامسونگ دارم عالیه اما فریزرش کوچیکه .اگه الان میخواستم بخرم حتما دوقلو سامسونگ می‌خریدم

عزیزم شماازفریزرش راضی نیستین؟ ممکنه فریزرش برام کافی نباشه؟ 

اتفاقا دوست مامانم حرف شماروزدامادوس ندارم آشپزخونم شلوغتربشه نمیتونم یه یخچال جدابزارم باز داخل فری ...

من همه چی فریز میکنم برا همین واقعا برام کوچیک بود مجبور شدم یدونه صندوقی گرفتم گذاشتم گوشه اتاق.بازم بستگی به خودتون داره که چقدر موادغذایی در ماه فریز میکنیدنمیشه کلی گفت

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
عزیزم شماازفریزرش راضی نیستین؟ ممکنه فریزرش برام کافی نباشه؟ 

فریزرش یکم بیشتر از چهار تا کشو که فریز های قدیمی دارن جا میگیره اما برای ما کوچیک بود

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
من همه چی فریز میکنم برا همین واقعا برام کوچیک بود مجبور شدم یدونه صندوقی گرفتم گذاشتم گوشه اتاق.باز ...

من زیادفریزنمیکنم اماهمیشه داخل فریزرنون زیادمیزارم چون میدیم برامون بپزن حدود50تانون یکجا گوسفند که میکشیم کامل باید داخلش جابشه هرازگاهی کنار ممکنه مرغ ماهی یاهمبری چیزی بزارم اماهمیشه نمیزارم

فریزرش یکم بیشتر از چهار تا کشو که فریز های قدیمی دارن جا میگیره اما برای ما کوچیک بود

پس عالیه عزیزم مرسی من فک کردم اندازه اونام جاندارن خیلی کمکم کردی عزیزم مرسی