2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دوقلو  ساید خیلی کم جا هست بازم ربطی به مدلش داره اما من دوقلو تازه خریدم خیلی بهتره

من یکی دومدل دیدم اطراف دوقلوجاداربوداماسایدظریف بودشماکه تجربه داری ساید همشون فضای داخلش کمه؟ 

ربطی ب با کلاسی نداره ها ولی دو قلو بهتره  کلاس انسان به شخصیتشه نه وسایل خونش

عزیزم منظورم این بودکه شیک باشه خودتون که میگین شخصیت لوازم دومقوله جداس

بستگی به سبک زندگیت داره. من تازه ساید گرفتم و خیلی راضی ام ولی برای بقیه ممکنه جاش کم باشه. چندنفری ...

من همسرم دوتاپسرکوچیک امافریزرش واقعابایدجادارباشه خیلی لازممه

من یکی دومدل دیدم اطراف دوقلوجاداربوداماسایدظریف بودشماکه تجربه داری ساید همشون فضای داخلش کمه؟  ...

خیلی تجربه ندارم 

اما دوقلو چون دو تا یخچاله برا جابه جایی خیلی راحته، خیلی هم جا داره

هر کی یخچال من میبینه میگه وای کاش منم دوقلو خریده بودم 

به نظر من دو قلو خیلی شیک تره ، جا دار بودنش هم عالی هست

خالم دوقلو جدید گرفته خیلی خوبتر از من بود یادم نیست چه مارکی بود فقط کشوهای فریزر عمقش زیاد بود خیلی جادار بود برا من تعداد کشوها بیشتره عمق کشوها کمتره

سامسونگ هست تو بازار الان؟

تو شهر ما که هست .بقیه شهر ها هم حتماً که هست من هشت سال پیش خریدم عالیه میوه یکماه میزارم تو یخچال مثل روز اول تازه .

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
خیلی تجربه ندارم  اما دوقلو چون دو تا یخچاله برا جابه جایی خیلی راحته، خیلی هم جا داره هر کی ...

ممنون عزیزم آبجیم دوقلو گرفته مامانم میگه دوقلو خوبه اماشوهرم میگه سایدشیکتره موندم این وسط امروز قرآره بخره نگرانم بعدش پشیمون نشم

ازهمتون ممنونم فقط خواستم ظاهرش شیکترباشه وفریزرش هم جادارباشه بازم ممنون آدم میمونه آخه ساید دوس دا ...

گلم اگه دیگه واقعا سایددوست داری باید یدونه فریزر صندوقی.یا کشودار کوچیک جدا بگیری چون سایدواقعا فریزرش کوچیکه 

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی