2777
2789

بچه ها دانشجوام پاره وقت تو نمایشگاه مبل کار میکنم حقوقم ۲تومن ثابت با ۲۵۰پورسانت رو هرمبلی.بازار خوب باشه ۴.۵تومن میشه حقوقم.اما الان بازار کساده به زور همون دوتومن بگیرم اونم هرروز مریضم باید بدم دکتر .امروز رفتم دکتر فهمیدم دیسک گردن دارم عکسم و دارو هام شده دوملیون😔کلی پول قرض گرفتم.جیبیمم خالی شد بدهکارم شدم.وضعم هرماه همینه‌انقدر دلم ی دست لباس نخی میخواد مثل ادم بگردم یا لباس تو خونه ....ولی انگار نه انگار دارم کار میکنم چیکار کنم😔😔😔😔بااین اوضاع کمرم و گردنمم دیگه فکر نمیکنم کار دیگه ای بتونم انجام بدم😔

عزیزم  حق داری زندگی خیلی سخت شده واقعا ناراحت شدم 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

۲ چیه اخه مگه تو روستا باشی 

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی اونایی که توروستاهسن بادوتومن زندگی میگذرونن?

نه ولی حق اونا بیشتر ضایع میشه قربانی بازار کوچیک میشن

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
۲تومن ثابتمه.پورسانتم میگیرم الان بازار مبل کساده😔

هر جوری حساب میکنم کمه کمتر از حداقل