2777
2789

دیروز مادر شوهرم هرچی از دهنش دراومد بهم گفت و شوهرم هیچی نگفت بهش اومدیم خونه خودمون بهش حق دادم گفتم مهمون بودیم اشکال نداره امشب از سرکار اومد چایی آوردم خوردیم همه چی خوب بود گفت راستی مامانم داره میاد اینجا منم عصبی شدم گفتم چرا بهش نگفتی مامان فعلا نمیشه مامانت خودش می‌دونه چه حرفایی بدی بهم زده داره اینجوری می‌کنه به من بگه مثلاً همه حرفام درست بوده پشیمون نیستم درسته مادرته ولی منم زنتم می‌دونی کسی رو ندارم پشتم باشه حداقل نزار بیاد تو خونم جوری که من جایی ندارم گفت نمیشه و فلان تا اومدن من حتی ندیدمشون رفتم تو حموم رفتن اومد در زد که بیا و رفتن انقدر از بی کسی خودم گریه کردم چشام وا نمیشد از صبح داشتم خونه تمیز میکردم واقعا دیگه ضعف کرده بودم اومدم بیرون گفت گشنمه شام بیار منم گفتم تو حموم برات شام درست میکردم؟؟میگه مامان من هرچی گفته تموم شده انقدر کتکم زده همه جای بدنم توپ توپ باد کرده موهامو همه رو کشید میگه من طلاقت نمی‌دم یه کاری میکنم بچه رو بزاری بری خیلی حرفایی زد که نمیشه بگم 

تورو خدا بگید چیکار کنم من هیچ کسو ندارم مهریه هم 10 میلیون بیشتر نیست کلا 3۰ تومن وام ازدواجمو فروختم دارم تورو خدا بگید چیکار کنم بچمو می‌خوام کلا 23 سالمه چیکار کنم

کلا اختلافات و تموم کن فکر یک منبع درامدی برای خودت باش بشین زندگیت و کن. وقتی پشت و پناه نداری پول هم نداری با یه بچه کجا میخای خودت و آواره کنی؟ توی این وضعیت جامعه. بلند شو برو پیش چند تا آدم عاقل تا راه درست زندگی کردن و یادت بدن . مردا همینن هیچ وقت مادرشون و نمیذارن کنار زنشون و بچسبن پس شما هم فکر خودت باش تنش رو هم کم کن

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اختلافات و تموم کن فکر یک منبع درامدی برای خودت باش بشین زندگیت و کن. وقتی پشت و پناه نداری پول ...

من کاری ندارم باهاش کلا با فحش باهام حرف میزنه میگه می‌خوام یه کاری کنم خودت بری 

عزیزم مشکل خو‌‌‌‌دشوهرت چیه ک میخوای جدا بشی؟؟اینکه مادرشوهرت چیکارا میکنه اهمیتی نداره،،محلش ندار ف ...

مثل سگ باهام رفتار می‌کنه چون می‌دونه نه جایی رو دارم نه کسی رو 

من کاری ندارم باهاش کلا با فحش باهام حرف میزنه میگه می‌خوام یه کاری کنم خودت بری 

بشین سر زندگیت به این حرفا هم اهمیتی نده چند سال دیگه خیلی چیزا تغییر میکنه

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

عزیزم... بانو... ازدواج یه قرارداد. قرارداد 2طرفه.الزام آور. ضمانت اجراهای خودشو داره.با احساس و عواطف همدیگه طرفیم و سرو کار داریم. فرزند و عشق و زندگی و اینده یه خانوادس... تعهد آور و قانونیه... به راحتی نمیشه در موردش تصمیم گرفت. زندگی یه کتابه... تا متن کل کتاب و نخونیم نمیشه در موردش چیزی بگیم. هیچ کسی جز خودت از متن کامل زندگیت خبر نداره. قطعا خودت بهترین تصمیمو میگیری... البته آگاهیتو کامل کن. بعد تصمیم بگیر

ایکاش به جای اینکه بری حموم خودتو حبس کنی میموندی بیرون سرسنگین رفتار میکردی و تو آشپز خونه خودتو با ...

یه حرفایی بهم زد که نگاهش میکردم جلو اشکامو نمی‌تونستم بگیرم من مادر ندارم از بچگی نداشتم بهم گفت تویی که محبت مادری ندیدی نمیتونی مادر باشی بهم گفت هرزه من از اول نمی‌خواستم تو عقد کنی با پسرم نه قیافه داری نه هیکل نه خانواده واقعا نمیتونستم

بشین سر زندگیت به این حرفا هم اهمیتی نده چند سال دیگه خیلی چیزا تغییر میکنه

واقعا آخه زندگی نمی ذاره بکنم به خدا بدنم جون نداره کلا 47 کیلوام انقدر زدتم نمیتونم بچمو بغل بگیرم شیر دادنی

فقط قبل از اینکه اقدامی برای جدایی بکنی. اینو بدون. که توی دادگاه و دادسرا هیچ خیری وجود نداره. هرآنچه هست شر هست و اتفاقات ناخوشایند... اگه دنبال خیر و خوشی هستی... برو سمت آگاهی. شناخت ضعف های زندگیت. سازش. درک متقابل. احترام. گذشت. آرامش. 

آدما خیلی وقتا حرفایی میزنن که بعد از گفتنش پشیمون میشن،،شاید اینقد اون لحظه از دستت عصبانی بوده که ...

اینکه از موهام میکشید رو زمین می‌گفت بزار برو چی پشیمون میشه فکر نکنم