2777
2789
عنوان

وای خدا برگام ریخت عکس بلاگر🙀

598 بازدید | 19 پست

بچه ها اینستا عکس کلی بلاگر هارو دیدم بدون افکت و آرایش و میکاپ وای نمی دانید چقد افتضاح بودن یعنی همین طوری موندم باورم نمیشد مثلا محدثه هنرمند یا غزل شاکری بود فک کنم کلیای دیگ 🙀🙀 نظرتون راجب اینجور افراد ک میخوان خودشون خوشگل کنن حالا ب هر روشی ک شد چیه ؟ 

جالبه کیمیا حسینی میگف طبیعیه تا اینکه ی سری عکساش دیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از کجا مطمئنی اون عکسا ادیت و فتوشاپ نبودن؟ 

آره البته از میکاپ و افکت استفاده میکنن 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

کیمیا حسینی که عکس بدون آرایشش تو نت هست خیلی خوشگله که

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  

کیمیا ک خیلی عملا کرده ولی خب قبل عملشم خوشگل بود

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

من نمیگم زشت اما اونجوری ک نشون میدن نیستن معمولین مثل اینایی ک تو کوچه خیابون میبینیم

بزار ماهم ببینیم عکسهارو 

من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠