بچه ها من یه کاربر قدیمی ام که از بارداری اولم تا الان اینجام بیشتر میخونم و کمتر مینویسم ولی الان یک موضوع جدی برام پیش اومده. خانواده شوهر من یک شهر دور زندگی میکنن و خیلی هم خانواده محترم و خوبی هستن مادرشوهرم هم خیلی خانم خوبیه ولی الان نزدیک ۲۰ روزه که اکمده شهر ما و خونه ما مونده، هر چند که خیلی دوستش دارم ولی به معنای واقعی کلمه دارم دیوونه میشم ولی نمیخوام به همسرم مستقیم بگم که بعدا هر روز بگه تو مامان منو بیرون کردی... چون ۸ ساله ازدواج کردیم و ایشون زیاد تا حالا خونه ما نیومده و این اولین باره که انقدر میمونه. توروخدا به خاطر خدا یه راهی جلو پام بذارین که نه سیخ بسوزه و نه کباب چند تا عقل روی هم یه راه خوب پیدا میکنن به خدا خیلی دعاتون میکنم معده درد عصبی گرفتم
واقعا راهی نداری بجز تحمل چون میگی خیلی نمیاد خونت اگه بخوای چیزی بگی خیلی بد میشه برات بهترین کار اینه خودتو بزنی به مریضی البته اگه از مریضی میترسه چون ممکنه بخواد بیشتر بمونه پرستاری کنه ازت😁
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نه میگم که خیلیییی خانم خوبیه اصلا هم اذیت نداره ولی دیگه راحت نیستم بیست روزه دارم مهمون داری میکنم ...
اسی مادر همسرت هست مطمئن باش الان بره دیکه نمیاو تا ۵ سال دیگه .
یکم دیگه تحمل کن .
پس حتما زن خوبیه ۲۰ روز هست کاری باهات نداره .
منم مادر خودم دوماه پیشم موند . داداشم همینطور خواهر شوهرم یه ماه موند .
به جاش یه فکری کن لذت ببری
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .