2777
2789
عنوان

شوهرم و رفیق اشغالم!!!

17836 بازدید | 160 پست

ماجرا ازینجا شروع شد ک من پنج ماه پیش ک زایمان کرد چون کسی نبود بهم رسیدگی کنه و بچه سومم بود و دوتا دیگه بچه کوچیک داشتم  اون دوتا رو مادرم نگه داشت با مادرشوهرم هم خیلی رودربایستی داشتم فلذا دوستم اومد بیمارستان موند و تا ده روز میومد خونه خیلی خلاصه کمکم کرد. 

دیگه کسایی که سزارین کردن میدونن واقعا تا ده دوازده روز باید ادم رعایت کنه 

بگذریم

من دارم درس میخونم ی سری از نی نی سایتیا منو میشناسن ک خب حدود چهل روزه دیگه به کنکور وکالتم مونده و قصد دارم دفتر وکالت بزنم و درگیر درس و جمع بندی های قبل کنکور هستم 

یک مدتی هم بیست روز پیش همین دوستم دو هفته ای اومد کمکم میکرد بچه هارو نگه میداشت و ظهر ک شوهرم میومد اون میرفت خونش

من ادم نمک نشناسی نیستم بابت زحماتی که برام کشیده همیشه براش جبران کردم چون جدا شده و با بچه هاش زندگی میکنه همیشه هواشو داشتم براش خرید کردم بیرون بردمشون شام و ناهار مهمون میکردم و ازین کارا

ولی همیشه ی حس بی ربطی توی دلم داشتم که حس میکردم نمیتونم باهاش رابطه روحی بگیرم یه چیزی مانع میشد 

چند روز پیش من تصمیم گرفتم بچه هارو به پرستار بسپرم برای مدت یک ماه تا بتونم به درسام برسم و توی این حدودا یکماه باقیمونده حسابی بخونم که زحمتام هدر نره

دیدم امروز ظهر دوستم زنگ زد به گوشیم که اره دلم برای نی نی (بچه سومیم ک‌تاره دنیا اومده) تنگ شده گفتم باشه عزیزم لطف داری خب جمعه ناهار بیا خونه من گفت نه مزاحم درست نمیشم اگر اشکال نداره به شوهرت زنگ بزنم بگم بچه رو بیاره اینجا 

حالا شما گوش‌کنین بچه پیش پرستاره خونشم دور

گفتم نه عزیزم صلاحه ک‌بچه ها پیش هم باشن اینطوری بهتره شما هم لطف داری دلت تنگ‌شده جمعه بیا یه چند باری اصرار کرد ک شوهرم بچه رو برداره ببره خونش تحویل بده 

منم گفتم نمیدونم از خود شوهرم بپرس ولی بعید میدونستم اینکارو بکنه شوهرم چون اصلا بدون من بچه رو توی ماشین نمیذاره

بعد دوستم گفت که من خودم به شوهرت زنگ میزنم فقط گفتم قبلش به تو بگم !

در این حین من رفتم‌توی‌اس ام اس ها سریع برای شوهرم نوشتم اگر مریم بهت زنگ‌زد بگو نه نمیتونم بچه رو بیارم 

دیدم شوهرم نوشت که خب این بمن زنگ زده منم پاسش دادم به تو 😐😐

منو میگی !!! ینی دوستم دروغ گفت اول ب شوهرم بدون اجازه من زنگ‌ زده بود بعد بمن زنگ زد چپه گفت 

پنج دقیقه بعد شوهرم زنگ‌زد 

گفت مریم زنگ‌زده گفته. اصلا از وقتی شنیدم بچه رو مینا گذاشته پیش پرستار دلم کباب شده براش!!!! نمیخواد بذارین دست پرستار بیارین من خودم بی هزینه نگه میدارم !!!

یعنی بدون اینکه بمن بگه به شوهرم‌زنگ‌زده و کلی منو جلوش خراب کرده 

در حالی که دوستم خبر داشت که شوهر من کلا دلش راضی نیود بچه هارو بذاریم دست پرستار ولی بخاطر حساس بودن شرایط مطالعه من قبول کرد 

چقدر‌یک‌ادم. میتونم ل ا ش ی و نامرد باشه که بدونه شوهر دوستش از چی‌ناراضیه بره دل بده بهش

حالا شوهر منم اصلااااا اهل این داستانا نیست اومد خونه دید من بهم ریخته ام گفت اصلا برات مهم نباشه من اینجور قماش ادمارو میشناسم با حرف اون نظرم به تو بد نشده اون خودشو‌خراب کرد دوستت ج ن ... است 😐😐😐

شوهرم کفت مثل اینکه دوستم چند بار دیگه به شوهرم زنگ‌زده بود و پول خواسته بوده شوهرم برا اینکه رابطه منو دوستم خراب نشه و داستان درست نشه پیچونده بودش!! 

حالا از ظهر تو گلوم گیر کرده نمیدونم چی بهش بگم

زنگ‌ بزنم بروش بیارم 

یا نه کلا بی هوا بلاکش کنم دیگه راه ارتباطی رو قطع کنم 

یا اصلا بروش نیارم ولی فاصله بگیرم

اینکه تموم شد برای من چنین دوتسی دیگه وجود نداره ولی بدلم مونده بروش بزنم و حالشو جا بیارم بمظرتون چکار کنم 

ببخشید طولانی شد تازه خیلی جاهاشو‌نگفتم بخاطر اطاله کلام 

بلاکش کن تموم 

خدا شوهرتو نگه داره

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام بدونم اگر شما جای من بودین چکار میگردین

بروش میاوردین یا بروتون نمیاوردین ولی یکاری میکردین ک بفهمه من فهمیدم چه غلطی کرده؟!

اینم بگم چند وقتیه این دوستم بدبختی پشت بدبختی میاره

با یک اقایی اشنا شده بود که این اقا متاهل بود و خانمش ماجرای اینارو‌فهمیده بود 

بهش گفتم ببین من جانماز اب نمیکشم ولی نکن 

درسته شرعیه و‌حلال ولی دل اون زن ناراضیه از زندگیت خیر‌نمییبنی بذار نفرین کسی پشتت نباشه 

گفت برو بابا من زندگی‌خودمو‌دارم‌چکار ب اون زنه دارم 

منم گفتم تا وقتی اه و نفرین تو زندگیت باشه هرچقدر اصلا حلال و‌شرعی 

بازم کارت کیر‌میکنه و‌روز‌خوش‌نمیبینی !!!

حالا میفهمم کلا کسی که میره با مرد زن دار‌و‌عقیده ب کارما نداره 

به هیچکی رحم نمیکنه

مطمعنم اگر‌ شوهرم‌بهش پیشنهاد میداد رو‌هوا قبول میکرد 😐😐😐😐😐 اینم شانس منه از دوست 

رابطتوو قطع کن باهاش ولی بهتره شوهرت بگه دفه آخرت باشه بین منو زنم رو بهم میزنی 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

وااااای عزیزم چه شوهر با فهمی داری انشاالله آزمونت خوب بدی موفق باشی همیشه 🤍

من بودم بروش میاوردم ، بعد از همه جا قطع ارتباط میکردم .

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
بلاکش کن تموم  خدا شوهرتو نگه داره

میدونی یک‌مشکلی که هست این وسط دوست مشترک‌خیلیییی زیاد داریم از هرجا بلاکش کنم‌ باز یجا رو‌در‌رو‌میشم‌باهاش‌

گفتم‌بنظرت جدی برم تو روش‌بزنم یا جی 

وااااای عزیزم چه شوهر با فهمی داری انشاالله آزمونت خوب بدی موفق باشی همیشه 🤍 من بودم بروش ...

شوهرم اخلاق بیخود زیاد داره ولی خب کلا مرد وفاداریه اهل زن  بازی و ایناها نیست