2777
2789
عنوان

شوهرم و رفیق اشغالم!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 17837 بازدید | 160 پست
یا خدا از اول شماره ی شوهرتو به دوست نمیدادی

اخه نمیشد بابا

من زاییده بودم این‌اومده بود مراقبتم 

ولی خیلی عوضیه انقدر حالم گرفته س ک‌حد نداره

چقدر‌باید بی صفت باشی بری برای رفیق‌خودت بزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی یک‌مشکلی که هست این وسط دوست مشترک‌خیلیییی زیاد داریم از هرجا بلاکش کنم‌ باز یجا رو‌در‌رو‌میش ...

باهاش خیلی جدی حرف بزن 

بگو موضوع تو با اون مرد زن دار رو فهمیده

برای همین همسرم گفته ، دیگه نمیخوام با این دوستت رابطه ای داشته باشی

و تمام 

باهاشم سرسنگین بشو 

اگه بهت پیام داد یا زنگ زد دیر به دیر جواب بدع 

و بعد یه مدت کلا بزارش کنار 

جدا از بحث بچه، خدای نکرده باعث جدایی و یا اختلاف تو و همسرت نشه

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

عزیزم چرا شماره شوهرتو بهش دادی اصلا چرا انقدر باهاش صمیمی شدی که بهش میگی خودت زنگ بزن شوهرم!!!

زنگ بزن بهش بگو شوهرم گفته اول به اون زنگ زدی بگو شوهرم خوشش نمیاد بهش زنگ میزنی،بزار بفهمه شدهرت همه چی رو بهت میگه 

همینجوری بی هوا بلاک کنی شاید فکر کنه شوهرت هیچی برات تعریف نمیکنه بشینه زیرپاش اینکه زندگی کسی براش مهم نیست 

مطمئن باش بهت آسیب میزنه

بعدم بلاک و تمام

هزاااارتا دوست مشترکم داشته باشی مهم نیست هرکی دعوت کرد بگو فلانی اگه میاد من نمیام دیگه از خداهر و برادر که نزدیکتر نیستین 

همشو خوندم ،گوشی بده دستش که میدونی باشوهرت چندبا ر تماس داشته .مثلا بهش بگو منو همسرم متنفریم از کسی که بخوا سواستباده کنه یا دون بپاشه واسه مون .

بگو روزگاری اگر بفهمم کسی چشم به زندگیم یا بچه وشوهرم داره جوری به ریشه ش میزنم که فقط خدا میدونه ...

وقطع رابطه

والا نمی‌دونم چی بگم بهتر رابطتت قطع کنی ولی بهش بفهمون چرا این کار کردی خیلی محترمانه و سعی کن اول مادر باشی بعد وکیل خوب عزیزم برای بچه تازت بیشتر وقت بذار و حتی چشمتم وارد خانه و زندگیت نکن چه برسه به دوست

صلوات برای ظهور امام زمانمون

اين ادم كات كن الان كات نكني چندوقت ديگه تايپيك خيانت ميزني ببين كي گفتم به دوستت هم بگو تواول رفيق مني توقع داشتم اگر مشكلي داري وداشتي اول بامن درميون ميزاشتي چه مالي چه كمكي 

از همسرت بخاع بلاکش کنه بگو به من دروغ گفته میخام رابطه کم بشه

شاید باورت نشه این سومین دوستمه که ازین حرکات میزنه

دقیقا همون دوستم که منو شوهرمو‌باهم‌اشنا کرد و‌باعث وصلتمون شد وقتی فهمید‌م ما نامزد کردیم بمن زنگ‌زد‌گفت حواستو جمع کنا این نامزدت‌با منم بوده

گفتم خب‌اگه ادم‌ بد و‌ل ا شی ایه چرا بمن معرفیش کردی 

گفت بهت معرفی کردم ی مدتی موقتی‌باهاش باشی ازش بکنی باهاش ازدواج نکن 😐😐😐😐 گفت‌من باهاش رابطه داشتم 

نمیدونی چه جهنمی برام ساخت تازه عقد کرده بودم 

اونجا شوهرم رگباری عصبانی شد بهش ر ی د و هردومون بلاکش کردیم 

یکی‌اون اینکارو باهام کرد 

یکی این دوستم یکس ام ی مورد دیگه ک‌حال ندارم بگم 

زنگ بزن قشنگ بشورش بذار کنار شماره اش رو از گوشی شوهرت پاک و بلاک کن  به شوهرت هم بگو اگه یک ز ...

شوهرم گوشیشو نشونم داد گفت بیا ببین چقدر نیس کال ازش دارم 

خوب بلدم بشورمش ولی میخوام ی چیزی بگم قششششنگ‌بسوزه نمیدنم چی بگم باید فکر کنم