مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 عنوان تاپیک های من خار نداره بخدا بیایید یه لحضه 75 بازدید | 3 پست فردا شب خیلی زیاد مهمون دارمرو فرشم چایی ریخته چی بزنم زردی هاش برهکمک کنید لطفا از تجربه هاتون بگید آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست 1402/04/01 | 00:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghemehdi عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1916 من هفته قبل فرشامو شستم بعد که پهن کردم دیدم یه حاهاییش زرده یه مقدار مایع لباسشویی و مایع ظرفشویی قاطی کردم با دستمال حوله ای حسابی کشیدم رو فرش بعدم دستمال نمدار و آخر کار هم جارو برقی کشیدم عالی شد
مادردوتاپرنسس مدیر استارتر عضویت: 1402/02/31 تعداد پست: 7123 من هفته قبل فرشامو شستم بعد که پهن کردم دیدم یه حاهاییش زرده یه مقدار مایع لباسشویی و مایع ظرفشویی ق ... ممنون از راهنماییتون امتحان میکنممن فرشامو تازه عید خریدمهمسرم میگه وایتکس بزن زدی هاش بره منتها میترسم فرشم زود پوسیده شه آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
eshghemehdi عضویت: 1398/11/21 تعداد پست: 1916 ممنون از راهنماییتون امتحان میکنم من فرشامو تازه عید خریدم همسرم میگه وایتکس بزن زدی هاش بره ... ببین چون وایتکس رو فرش میمونه فرشتو خراب میکنه اول بامایع امتخان کن