2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پررو

549 بازدید | 48 پست

بچه ها خواهر شوهر های من هیچوقت چشم نداشتن برادرشون رو ببینن خواهرشوهر کوچیکم که مجرد وقتی ما بریم خونه مادرشوهرم جلوی خودمون قشنگ میگه نیاید یا بچه تون رو نذارید اینجا بمونه درصورتی که مادرشوهرم اصرار می‌کنه یا زنگ میزنم ما میریم اما وقتی خواهرش با شوهرش بیان یک هفته ام بمونن استقبالم می‌کنه ازشون.شما بودین می‌رفتین خونه مادرشوهرتون یا دیگه نمی‌رفتین تا بفهمن ناراحت شدین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم بزرگتران ک احترام تون رو داره و دوستتون داره تو بیشتر برو بزار بچزه ولی ب هیچ عنوان بچه ات رو خونشون تنها نزار بمونه پشت سرت اون موقع حرف زیاد میشه

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
سنگین رفت و آمد میکردم  خودمو در جایگاه عروس با دختر خانواده مقایسه نمی‌کردم  عزت خودمو ...

من هم با پسرشون میرم همینجور که گفتم با اصرار مادرشوهرم و تماسهای پی در پی مادرشوهرم

مهم بزرگتران ک احترام تون رو داره و دوستتون داره تو بیشتر برو بزار بچزه ولی ب هیچ عنوان بچه ات رو خو ...

خودشون اصرار میکنن به بچم بیا خونه ما بچه منم تابستانه حوصلش سرمیره می‌رفت نمی‌ذارم دیگه اما

محلش نزار  چرا مث خودش باهاش رفتار نمیکنی اصلا خچاه شوهر چکاره است ک واسط تصمیم میگیره

شوهرمم میگه که اونا از خداشونه ما نریم چون دیدن ماهم باعث بیشتر سوختنشون میشه 

خودشون اصرار میکنن به بچم بیا خونه ما بچه منم تابستانه حوصلش سرمیره می‌رفت نمی‌ذارم دیگه اما

بچه ات چندسالشه اگ بزرگه ک ایرادی نداره اونا هم نوه اشون رو دوست دارن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀
من میخواستم نرم وقتی مادرشوهرم گفت بیاین بگم شما اختیار خونتو نداری مهمون دعوت نکن

بهش بگو دخترت بی محلی میکنه میگه نیاین بهمون بی حرمتی میشه.خواهر شوهرت چند سالشه از اول اینجور بود با بقیه زن داداش ها اینجوریه