2777
2789

سلام خانمها

تبریک میگم بهتون 

میخواستم بگم تو پنجمین پستم تجربه مو از قبولی در مصاحبه آموزش و پرورش به طور مفصل شرح دادم. اگه دوست داشتید مطالعه کنید. حتما کمک تون می‌کنه 

سلام خوبین

یادمه شما گفته بودین معلم هستین

و بچه کوچیک دارین

من مرحله اول قبول شدم هنو نرفتم مصاحبه

بچه کوچیک دارم.خیلی دغدغه شده برام

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه سختی های معلمی چیه میگی لطفا

حقوق از کی برقرار میشه؟

شما هم یکسال کلاس فرهنگیان رو حین تدریس گذروندی؟

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

سلام خوبین یادمه شما گفته بودین معلم هستین و بچه کوچیک دارین من مرحله اول قبول شدم هنو نرفتم مصاح ...

بچه ات چند سالشه؟

منم بچه کوچیک دارم. یا باید از این و اون کمک بگیری. یا مهد و پرستار

و اینکه سختی های معلمی چیه میگی لطفا حقوق از کی برقرار میشه؟ شما هم یکسال کلاس فرهنگیان رو حین تدر ...

هر کی مصاحبه رو قبول بشه و گزینش رو از مهر می‌ره سرکلاس. اواخر مرداد هم کلاس های فرهنگیان شروع میشه خیلی فشرده و سنگین. حقوق ما رو از آذر یا دی واریز کردن. با حقوق ماه های مهر و آبان. 

کلا کلاس های فرهنگیان رو برای ما تا اسفند تمومش کردن. و آزمون های کلیش رو دادیم و خلاص. یک سال نشد

هر کی مصاحبه رو قبول بشه و گزینش رو از مهر می‌ره سرکلاس. اواخر مرداد هم کلاس های فرهنگیان شروع میشه ...

ممنونم.ازمونش سخت بود؟

نزدیک دوسال میشه پاییز

کمکی ندارم

امسال میگن سخت تر بود من پارسال قبول شدم

منظورم آزمون جامع که آخر دوره ها گرفتن ازتون

بحث گروهی چیه؟

عزیزم سلام 

سوالی داشتم ازتون لطف کنی جواب بدی ممنون میشم

میشه در مورد دوره های ضمن خدمت سال اول شاغل شدنتون توضیح بدین

چه روزهایی بود 

چه موضوعاتی بود 

آزمون گرفتن و نتیجه اش چه تاثیری داره ؟

خودتون ثبت نام کردین یا ...؟

ممنون