2777
2789
عنوان

قطره ویتاگنوس

| مشاهده متن کامل بحث + 2649 بازدید | 136 پست
خدا از دهنت بشنوه میترسم بی بی بزارم الان دوساله منتظرم ولی همش منفی بوده جرعت نمیکنم بزارم😔

یعنی تو این شانزده روز نزدی؟ای جانم بنظرم بارداری،میشه اگه خبری شد منم خبر بدی😍

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
اره خیلیا با قطره ی ویتاگنوس باردار شدن

خداکنه برای منو اسی هم بشه ای خدا چی میشه😢

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقد از روز اول تا ۱۵ خوردم دیگ نخورد دوتا قطره شد

منم تا دیروز خوردم امروز۱۴سیکلم بود.مگه چندقطره میخوردی؟من صبح ۴۰قطره می‌خوردم همین

یعنی تو این شانزده روز نزدی؟ای جانم بنظرم بارداری،میشه اگه خبری شد منم خبر بدی😍

تورو خدا دعا کن باشم....اگه بودم حتما بهت خبر میدم😍😍😍من دوساله منتظرم بی بی ک میزنم منفی میشد و دوساعت بعد ری میشدم از بس خورده تو ذوقم گفتم اینبارو صبر میکنم 

منم تا دیروز خوردم امروز۱۴سیکلم بود.مگه چندقطره میخوردی؟من صبح ۴۰قطره می‌خوردم همین

من صبحا ناشتا ۴۰قطره تا روز ۱۵ پریود ک شد شد دوتا جعبه..منظورم دوتا قطره ویتاگنوسه قرصش ن

وااای چه جوری تونستی این همه صبر کنی  پاشو تو رو خدا بی بی چک بزن  خبرم کنیا حتما

بخد

ا الان دوسال منتظرم دیگه ازبس رفتم دکتر خسته شدم حقیقتش من یبار زایمان کردم بچم بدنیا اومد ۳ماهه که شد از دستش دادم خدا نخواست ک واسم بمونه.ازاون س

ال بخاطر افسردگی خیلی وزنم رفت بالا دکتر ک میرفتم میگف چاقی لاغرکن دلیل نازایت فقد چاقیته..میگف امپولا روت تاثی نداره منم ۳۰کیلو لاغر کردمو تواین ماه قبل ویتاگنوس خوردمو پیاده رویم رفتم ک این ماه انقدر عقب انداختم

میشه انشالله  انشالله شما دوتا این ماه نتیجه بگیرید منم از ماه دیگه شروع کنم بخورم

واسه همین استرس دارم ک اگ نباشم باز چی نکنه خدا دیگه بهم نگاه نکنه😔😔😔

میشه انشالله  انشالله شما دوتا این ماه نتیجه بگیرید منم از ماه دیگه شروع کنم بخورم

چن نفرم گفتن ممکنه ک ویتاگنوس خوردی کیست شده باشه من میگم اخه مگه ویتاگنوس برای ازبین بردن کیست نیست چجوری باعث کیست میشه بعدم گیاهیه 

شیمیایی ک نیست کیست شه😢

هستی انشالله  کی بی بی چک میزنی ؟ خیلی مشتاقم  انشالله دو تا خط پرررررنگ ببینی

شنبه میزنم ولی استرس دارم چیکا کنم ارزومه دوتا خطش پررنگ شه خدایش من همه تلاشمو کردم 😢