2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم

532 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من یه خواهر شوهر کوچیک تر از خودم دارم و به فنا رفته که دوست پسر داره مادر شوهرم همش تیکش به من میاد میگه اخر من میفهمم دخترمو کی به فنا داده همش فکر میکنه من به فناش دادم اخه به منچه ربطی داره همش طرف دختراشو میگیره همش تیکه بارونم میکنه.اوندفعه اپل واچ خواهر شوهرم گم شده بود تیکش میومد کسی تو این خونه جز ماها نبوده بعد یکماه پشت رخت و خواب پیدا شده میگه اونروز یکی آورده گذاشته جاش و میخواد دختر منو برنجونه انصافه انقدر الکی تیکه میندازه و حرف بارم می‌کنه حالم ازش بهم میخوره کاشکی نباشه دیگه تو زندگیم و طوری بشه نبینمشون انقدری که اذیتم میکنند خیر نبینند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکجا زندگی میکنی باهاشون مگه؟

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

اه بابا چرا موقع ازدواج چشاتونو باز نمیکنید خب ببینید طرف چیه کیه خانوادش ک اینجورق خودتونو پیر نکنید

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 
ب شوهرت گلایه کن...رابطت رو کم کن

اصلا خیلی اشتباهه ک ب شوهرش گلایه کنه . این خانم باید زیرزیرکی رابطشو کم کنه ن گ مستقیم ب شوهرش بگه

به نظرات تفکر و عقاید هم دیگه احترام بزاریم ویاد بگیریم باادم های متفاوت زندگی کنیم و از هم دیگه چیز های جدیدی یاد بگیریم و همدیگه رو با هر عقیده ای بپذیریم 

پوز خند بزن حرصش دراد

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

اه بابا چرا موقع ازدواج چشاتونو باز نمیکنید خب ببینید طرف چیه کیه خانوادش ک اینجورق خودتونو پیر نکنی ...

بخدا من باهاشون رفت و امد داشتم اصلا خودشونو نشون ندادن تاالان الانم خستم کردن همش تهمت بهم میزننذ 

ب شوهرت گلایه کن...رابطت رو کم کن

ب شوهرم گفت رفت سرشون گفتن ما به زنت اینطوری نگفتیم

میزنند زیر حرفاشون و هاشا میکنند اوندفعه ام خواستم ضبط کنم صداشونو مشاوره بهم گفت خواهر شوهرم فهمید گفت این راهی که میری من راه زناشو....