2777
2789
عنوان

عمل بینی گوشتی

85 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من یک ماه دیگه وقت عمل دارم 

ولی اطرافیان منو ترسوندن میگن بینی گوشتی خوب در نمیاد و بعد از بارداری برمیگرده 

تورو خدا کسایی که بینی گوشتی داشتن عمل کردین راضی هستین از فرم بینیتون 

دکتر من همدانه و هزینه اش هم ۲۵ تومنه 

خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی خیلی برام مهمه

ماییم و نوای بی نوایی  بسم الله اگر حریف مایی..

والا زنداداش من کرد خیلی تغییرکرده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرم هی میگه عمل نکن بد میشی  ته دلمو خالی میکنه همش

دکترت کاربلد باشه خیلی تغییرمیکنی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام عزیزم من خیلی هارو دیدم خوشگل درومده البته دکترشونم خوب بوده...خودمم بینیم گوشتیه ودکتر بم گفته ...

وای منم ماه دیگه وقتمه ولی همش میترسم دکتر هم کاراش برای بینی گوشتی خیلی خوبه ولی همش میترسم 

ماییم و نوای بی نوایی  بسم الله اگر حریف مایی..
وای منم ماه دیگه وقتمه ولی همش میترسم دکتر هم کاراش برای بینی گوشتی خیلی خوبه ولی همش میترسم 

اصلا نترس به خودت امید بده ومدام بگو که خیلی خوشگل میشی بهدش.. ببین من دکترم بم گف عمل نکن ولی باز نوبت گرفتم🤣